Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Prosecco Mionetto Frizzante 0,75 11%

prosecco-mionetto-frizzante-r.png
prosecco-mionetto-frizzante-r.png
Cikkszám: Vs-00099
Felvéve: 2019-04-18
Módosítva: 2024-07-01
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 5 120 Ft / 1 l
Ár: 3 840 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3840 Ft 3840

Termékismertető

Prosecco Mionetto Frizzante 0,75 11%

Származás: Olaszország.
Gyártó: Mionetteo S.A.
Alapanyag: szőlő, bor, (Glera szőlő)

 

Illat: A Prosecco Mionetto Frizzante 0,75 11% ennél a családtagnál is a megillatozása kezdetén nagyon jó benyomást kelt a szépséges virágos, gyümölcsös, pattogó szénsavas páráival, de itt erőteljesebb a szánsav hatása. Száraz, kellemes és bársonyos gőzei orrba mászók, ingerlők a szó nemes értelmében. A szőlő és az érett alma keveredik némi körtével és citrommal, vaníliával. Fűszeres, fahéjas, cédrusos - kifejezetten cirusos. Frissítő, finomak a zamatokkal telített illat rétegei a prosecconak. 

Íz: A Prosecco Mionetto Frizzante 0,75 11% az biztos, hogy nagyon frissítő és élénkítő hatást nyújt! Az ízei az első pici kortynál is kitűnnek a gazdag gyümölcsösségükkel, de főleg az ízek harmoniájával, ami ebben az italban benne van, mert azért is találták ki ezt az ital kategóriát az olaszok. Nem karcos, de selymes. Szőlő, a belőle készült könnyed bor, érett körte és alma, citrom, lime és persze narancs kerül elő, - összefoglalva ömlik belőle a citrusosság. Komplex, üde, könnyű italú ez a nedűje is a gyártónak. 

Lecsengés: Száraz, boborékos szénsavas, nagyon citrusos.

Szín: Szalmasárga

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 6-10 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Hívj vendégeket és beszélgessetek egy nagyot ezzel az itallal az asztalon,- az sem baj ha nem egy palackkal készülsz...! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!