Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Label 5 Scotch whisky 0,7 40%

label_5.jpg
label_5.jpg
Cikkszám: UB-00015
Felvéve: 2014-12-16
Módosítva: 2020-07-27
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 7 714 Ft / 1 l
Ár: 5 400 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 5400 Ft 5400

Termékismertető

Label 5 Scotch whisky 0,7 40%

 

Származás: Skócia
Gyártó: Label 5 Co.
Alapanyag: árpa

Érlelés: Tölgyfahordó


Érdekesség: A Label 5 egy itthon nem, viszont a világ más tájain (főleg Franciaországban, Mexikóban) igencsak ismert whisky.
Jelenleg a 9-ik legnépszerűbb skót blended whisky a világon az eladások alapján.
Karakterét a Speyside malt whiskyk határozzák meg, a keverteknél szokásos simaság mellé enyhén füstös, gyümölcsös jegyek párosulnak

Illat: A Label 5 Scotch whisky 0,7 40% megillatozásakor egy a páráiban is meggyőző zamatanyagokkal bíró whiskyt ismerhetünk meg. Édeskés, füstös de csak enyhén, selymes, finom aromákkal dúsított gőzei felkeltik az érdeklődő tesztelő figyelmét. Mogyorós, enyhén pörkölt, fűszeres, dongás kipárolgása mindenképpen kifejezett és figyelemre méltóan jó.   

Íz: A Label 5 Scotch whisky 0,7 40% megillatozása után ki sem hagynánk a valós kóstolást. Első benyomás az édeskés, de még is száraz, finoman fűszerezett, még finomabban füstös, pörkölt fás fő zamatok. További kortyoknál előkerülnek a mogyorós, pörkölt mandulás, vaníliás, karamellás és keserű csokis, kókuszos aroma rétegek. A fahéj és citromfű biztosan kiérezhető. 

Lecsengés: Közepes, enyhén füstös, édeskés, selymes.

Szín: Világos barna

Így kóstold meg a poharadban: Először szobahőmérsékleten, majd hűtve és a végén jéggel próbáld meg. Mindhárom esetben más és más ízek kerülnek elő, de legjobb a hűtés nélkül, mert ott jön ki az összes zamat.

Ismerkedj meg Magyarországon nem annyira ismert márkákkal is, főleg ha ilyen jó az ára! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!