Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tequila Patrón XO Cafe likőr 0,7 35% pDD

patron-xo-cafe.jpg
patron-xo-cafe.jpg
Cikkszám: Ti-00039
Felvéve: 2016-12-20
Módosítva: 2022-03-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 22 543 Ft / 1 l
Ár: 15 780 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15780 Ft 15780

Termékismertető

Tequila Patrón XO Cafe likőr 0,7 35% pDD

Származás: Mexikó
Gyártó: Tequila Patron Distillery
Alapanyag : Agavé + kávé

Érlelés: Ízesített tequila. Érleletlen alaptequila (Silver) és kávé keveréke

Illat: A Tequila Patrón XO Cafe likőr 0,7 35% pDD: Ez az ital nagyon különleges, mert a Silver tequila összes jegyét hordozza, de a pörkölt kávé természetes illatai sem „kerülnek véka alá” . Tehát a szokásos agavé, citrus, fűszeres, édeskés, fahéjas jegyek mellett ott van a pörkölt kávé, a kakaó, csokoládé aromája is, ami valljuk meg elkápráztatja a kíváncsiskodó orrot. Kipárolgásai szárazak, nem édesek.

Íz: A Tequila Patrón XO Cafe likőr 0,7 35% pDD: Az íze nem édes, inkább száraz, nagyon jó,- hölgyeknek különösen ajánlott, mehet bele ízesíteni más koktélokba vagy kávé-kakaó alapú hosszú italokba. Azonban, hogy konkrétak legyünk, az alábbi ízek sorakoznak fel a nyelvünkön szépen, rendben: Agavé, édes szárított-aszalt gyümölcs, fahéj, alma, méz, kávé, csokoládé, kakaó, stb. stb. !  

Lecsengés: Nagyon komplex, nagyon hosszú és még is könnyed módon engedi el az utolsó íz-pamacsokat.  

Szín: Feketés-barna

Koktélokban: kiváló

Így kóstold meg: Önmagában 18-21 fokon is finom, hűtve, jéggel is nagyon jó. Ízesítésre pedig kiválóan alkalmas más, hosszú italokban.   

Legyen egy szép hölgyek kedvére való bulid !

 

Érdekesség:

" A Patron tequila XO Cafe egy igen érdekes és izgalmas keveréke, az ultra-prémium minőségű Patron Silver tequilának és a tiszta, természetes aromájú kávénak.

Az íze a legtöbb kávélikőrtől eltérően inkább száraz, a csokoládé és a vanília karakterjegyeivel fűszerezett.

Rendkívül élénk, telt illatában a tequila jellegzetességeit a frissen főzött kávé átütő aromája dominálja. A fenséges kávéaromák mellett vaníliás, csokoládés aromakomponensek is megmutatkoznak.

Fogyasztható magában vagy egy kiváló koktél alapanyagaként, esetleg egy különleges desszert ízesítésénél is tökéletes. "

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!