Termékeink

Feind Zeusz-Zenit 0,75 12%

feind-zeusz-zenit.jpg
Cikkszám: Te-00049
1 540 Ft

termekismerteto

Feind Zeusz-Zenit 0,75 12%

Származás: Magyarország.
Gyártó: Feind Pincészet
Alapanyag: szőlő, fehérbor, Zeusz, Zenit,- Cuvée


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: A pincészet a balatoni történelmi vulkanikus kőzeteken kialakult talajon műveli a saját szőlő kultúráját. A boraik komoly illat és íz anyaggal bírnak, ásványosak.

Illat: A Feind Zeusz-Zenit 0,75 12% fehérbor alap borai mindkét fajta esetében ősi balatoni fajtának számítanak. Páráiban az összhang a legszembetűnőgg tulajdonság a savak és a maradék cukor szempontjából. A Zeusz a keményebb, ásványos savakért felel, a Zenit a lágyság és a krémes, olajos simulékonyságért került bele ebbe a házasságba. Nagyon szép, friss, gyümölcsös, kiváló ital benyomását keltik az illatok.

Íz: A Feind Zeusz-Zenit 0,75 12% fehérbor ízeiben egy tökéletes, mondhatni ősi magyar bor testesül meg és kenyeztet el. Az a mennyiségű zamat és aroma ami ebbe a borba "beleszorult" - kivételes. Savai nem csak szépek, de nagyon ízletesek, friss, gyümölcsös érzést nyújtanak már az első kortyban. Bársonyos, selymes, mazsolás, mézes, citrusos, vaníliás, fahéjas, mangós, golden almás, vilmos körtés. 

Lecsengés: Közepes, mélyen gyümölcsös, kissé vaníliás, mangós.

Szín: Halvány sárga.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 8-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Kóstolj igazi, ősi, balatoni szépséget! Eggs!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok