Ital és trafik üzletünkbe eladót keresünk! - Kattints az "Álláslehetőségek" menüpontra!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Sarotti Nougat likőr + csésze 0,5 15% pDD

1_2335.jpg
1_2335.jpg
Cikkszám: 2864
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2019-11-26
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 5 414 Ft / 1 l
Ár: 3 790 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3790 Ft 3790

Termékismertető

Sarotti Nougat likőr + csésze 0,5 15% pDD


Származás: Németország
Gyártó: Nordbrand Nordhousen GmbH
Alapanyag: Finom alkohol, kakaó, mogyró csokoládé, vanília, cukor, ízesítő növényi anyagok. 


Érlelés: Keveréssel és rázással, érlelő pihentetéssel történik.

Illat: A Sarotti Nougat likőr nem más, mint a Sarotti mogyorós csokoládé folyékony formában történő újragondolása, az élvezetk fokozása. Az illatai csodásak. A mogyorós csokoládé eleve egy alap ízesítésű változat, és erre jön rá a kakaó hatalmas mennyisége a likőrben. Nagyon kevés ehhez mérhető intenzív aroma létezik a likőr ital családban. Az ital alkoholtartalma alacsony, de ez nem akadály, sőt pont elég, hogy kiemelje az oldott zamatokat. Nagyon szép, krémes, lágy, selymes nugát likőr, amelyben minden csábítás benne van.

Íz: A Sarotti Nougat likőr a nevét adó mogyorós csokoládé mondhatni tökéletes folyékony változata. Nagyon kifejezett de nem tolakodó csokoládés, mogyorós és kakaós ízekkel teli, igazi íz-utazás és élmény megkóstolni ezt a likőrt. A kellően kimért mennyiségű vanília és a cukor, a kakaó csak fokozzák az ízek érzékelhetőségét na és az élvezhetőségét, az  élményeket. Tökéletes harmónia, egyensúly jellemzi. Az alkohol tartalma pont kellő. Bársonyos, íz-szőnyeget alkot a nyelvünkön. 

Lecsengés: Kellemes, édes, mogyorós, csokis.

Szín: Világosabb barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Csábítsd el a haverokat egy kis folyékony nasira! Eggs! 

 

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!