Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Martini Fiero 0,75 14,9%

martini-fiero.jpg
martini-fiero.jpg
Cikkszám: Rmk-00030
Felvéve: 2021-01-21
Módosítva: 2022-08-12
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 3 960 Ft / 1 l
Ár: 2 970 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 2970 Ft 2970

Termékismertető

Martini Fiero 0,75 14,9%

Származás: Olaszország
Gyártó: Martini & Rossi
Alapanyag: szőlő, vörösbor, több mint 40-féle fűszer és ízesítő növény, magvak, ázatok, gyógynövények, szárított gyümölcsök, aszalványok, + VÉRNARANCS, CITRUSOK.


Illat: A Martini Fiero 0,75 14,9%: Ez az ital egy fejlesztés eredménye, a neve VAD-BÜSZKE,  vérnarancs és az extra citrusok frissessége miatt. A klasszikus olasz alap italra épül. Megillatozásakor a kipárolgásai az édes illattal kezdődnek, folytatódnak az icipicit kesernyésséggel. Egy kicsit rózsa, kicsit a málna, kevéske szamóca zamatai is fel fel villannak benne. Nagyon fűszeres, könnyed, friss, laza, szárított virágos, fahéjas, csipetnyit borsos, nagyon citrusos. 

Íz: A Martini Fiero 0,75 14,9%: Az ízeinek a megkóstolásakor az első íz talán a nagyon finom vérnarancs, a lime, a citrom, a grapefruit, a bor, aztán a szokásosnak mondható fűszeresség, az édeskéskesernyés virágos, rózsás, ibolyás, nektáros aromák. Ez az ital pattogós, friss, ropogós de egyben bársonyos, selymes, élénkít, gyümölcsös, remek ital.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés-kesernyés, nagyon gyümölcsös, narancsos, mandarinos.

Szín: Közepesen vörös.

Így kóstold meg: Próbáld ki egy szép kristály pohárban, 18-20 fokon, de inkább hűtve vagy jéggel. Ha koktél kedvelő vagy, akkor rengeteg ízt nyerhetsz ki ebből a vermouth-ból, a kevert változataiból.

Vendégeld meg a Baráti Csapat Hölgy és Férfi tagjait, szolgálj fel ilyen Martinit és aztán táncra fel! EGGS!

Érdekesség:

Az ital története 1863.-ban indult, Alessandro Martini, Luigi Rossi, Teofilo Sola urak gondozásában.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!