Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jameson Blender's Dog Irish whiskey 0,7 43%

jameson-blenders-dog.jpg
jameson-blenders-dog.jpg
Cikkszám: Rmk-00029
Felvéve: 2021-01-21
Módosítva: 2022-12-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 39 943 Ft / 1 l
Ár: 27 960 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 27960 Ft 27960

Termékismertető

Jameson Blender's Dog Irish whiskey 0,7 43%

Származási hely: Írország
Lepárló: Jameson Whiskey Distillery
Ital típus: 3-szoros lepárlású whiskey
Érlelés módja: Fahordóban érlelt, (használt amerikai és használt spanyol) BILLY LEIGHTON MASTER BLENDER MUNKÁJA, A WHISKEY MAKER'S SERIES EGYIK TAGJA EZ A FINOM ITAL

Érdekesség: Semmilyen füstösség nem érezhető!
 
Illat: A Jameson Blender's Dog Irish whiskey 0,7 43%: Az italt elkészitő mester várakozásának megfelelően egy édeskés, vaníliás, malátás, vajas, lágy selymes kipárolgású whiskey-t illatozhatunk meg. Ebben benne van, hogy több whiskey-t kevert össze, így szert téve a különböző alkotók előnyös tulajdonságaira. A nedű gőzeiben is bársonyos, selymes. Malátás, hordós, mogyorós és mandulás, tele finom aszalt gyümölcs zamatokkal. Letisztult, érett whiskey. 

Íz: A Jameson Blender's Dog Irish whiskey 0,7 43%: Tökéletes ír whiskey ez a szépség, benne Billy Leighton keverő mester minden tudásával. Édeskés, malátás, vaníliás, olajos, bársonyos, selymes, letisztult - egyszerűen remek ír whiskey. Édeskés, gabonás, aszalt gyümölcsös, virágos, nektáros, mézes, akácos, mazsolás, enyhén fűszeres. Sokféle olajos magvak mint pld. a mogyoró, mandula, dió is benne vannak, és a ráadás a finom hordóssága. 

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, édeskés, mogyorós, vaníliás, malátás, gyümölcsös, fűszeres

Szín: Érett aranysárgás-barnás

Füstösség: Nincs.

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whiskey-s poharat használj!

Italra fel  a 7VÉGÉN, - főleg ha ajándékoznod illik, vagy jönnek a Haverok! Eggs!

Érdekesség:

John Jameson 1780-ban alapította meg saját whisky lepárlóját Dublinban.

Írország gazdagon termő vidékeiről érkezett a létező legfinomabb árpa és a kristálytiszta víz. Ezek a természetes alapanyagok pontosan 3-szori lepárláson mennek keresztül, hogy létrehozzák azt a természetes, sima whiskey-t, amit úgy hívunk: "A Jameson"!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!