Termékeink

Rézangyal Kosher alma pálinka 0,5 40%

rezangyal_kosher.jpg
Cikkszám: Rl-00015
7 150 Ft

termekismerteto

Rézangyal Kosher alma pálinka 0,5 40%

 

Származása: Magyarország
Lepárló: Rézangyal Kft.
Alapanyag: Alma

Illat: A Rézangyal Kosher alma pálinka 0,5 40% páráiban visszatükröződik az a tény, hogy a magyar alma egyértelműen az egyik legjobb minőségű a világon. Ez eredményezi a finom, édes, vaníliás, fahéjas, finoman fűszerezett, kissé citrusos, enyhén vaníliás jellegű, könnyű és élvezetes illatokat. Nem tolakodó, nem karcos, ellenkezőleg - nagyon szépen lekerekített pálinka.

Íz: A Rézangyal Kosher alma pálinka 0,5 40% megkóstolása egy kellemes és vonzó feladat. A kiöntése után a kóstoló azonnal érzi az almának az édes, fűszeres, fás, friss, gyümölcsös ízét, amit az alkoholtartalom még ki is emel kellőképpen. Némi körte, mandarin, narancshéj, fahéj és citromfű zamat pamacsok örvendeztetik meg a kóstolót. Selymes, bársonyos, finom pálinka. Az alkoholtartalma ehhez a könnyed íz világhoz remekül passzol.

Lecsengés: Közepesen hosszan, elnyújtottan élvezhetjük ki a zamatos, vaníliás, fűszeres utóízeket.

Szín: Áttetsző.

Eljárás: a legszigorúbb Kosher leírásoknak megfelelően

Így kóstold meg: Szobahőmérsékleten vagy hűtve, ha lehet, akkor egy szép, kristály pálinkás pohárban.

Legyen szép estéd! Eggs!

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok