Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Johnnie Walker Explorers The Gold Route 1,0 40% pDD

johnnie-walker-explorers-the-gold-route.jpg
johnnie-walker-explorers-the-gold-route.jpg
Cikkszám: Rk-00012
Felvéve: 2020-05-29
Módosítva: 2023-06-15
Egység: 1 lBruttó egységár: 55 200 Ft / 1 l
Ár: 55 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 55200 Ft 55200

Termékismertető

Johnnie Walker Explorers The Gold Route 1,0 40% pDD

Származás: Skócia, Islay
Gyártó: Johnnie Walker Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: A keverő mester karibi és amazóniai utazása ihlette ezt az exkluzív kiadást! 

Illat: A Johnnie Walker Explorers The Gold Route 1,0 40% pDD: Nos, ez is egy bátor újítása az alkotónak! A hosszas tölgyfahordós érlelés, a használt többféle hordós befejezés megadta a célt, azaz trópusi gyümölcsösség tükröződik az illataiban vissza a kiváncsi orrban! Ez az ital édeskés, füstös, selymes és nagyon aromás, vaníliás, csokis, maracuja-s, mangós, banános, sült banános gőzökkel rendelkezik. Persze a Johnnie Walker-os sajátosságok, a malátás-édeskésség, tőzegfüstös, gabonás, tósztkenyeres, pörkölt mandulás, vaníliás, fahéjas, karamellás, csokis, fűszeres és hordó dongás alapok is kiélvezhetőek a páráiból. 

Íz: A Johnnie Walker Explorers The Gold Route 1,0 40% pDD: Az első kortyokban benne van a megelégedésünk záloga, és a többedik slukk erre ráerősít. Édeskés-száraz-füstös-gyümölcsös ízekkel jelentkezik be. Érezhető a szándék, azaz a trópusi maracuja, mangó, banán, pirított kókusz megjelenítése is. A hagyományos jegyek, a maláta, a pörkölt mogyoró, mandula, dió és a finom tölgyfahordó zamat, majd a vanília, fahéj, karamell, keleti fűszerek, szárított gyümölcsök sem maradnak el. Remek ital, dícséret a megalkotójának! 

Lecsengés: Kellemes, édeskés-száraz, jó hosszú, trópusi gyümölcsös, vaníliás, kicsit csokis.

Szín: Közepes, inkább sötét sárga

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály whiskys poharat, majd 18-21 fokon először, és hűtve jéggel másodszor és harmadszor is (!) próbáld ki!

Kedves egészségedre, ki ne hagyd ezt az italt!


Érdekesség a szakértő tollából:

"1820-ban, Kilmarnockban alakult meg az első gyár. Évi 130 millió üveget, 200 országba szállítanak jelenleg, és állandóan fejlesztenek.

A Black Label a legrégebbi darab a Walker termékpalettáján, (1865-től) amely többek között a sikert is meghozta a család számára.

A Red az 1902-től, a Swing a 30-as években, a Green, Gold és Blue névre hallgató változatok pedig csak a 90-es években lettek először kikeverve.

A világ legkeresettebb deluxe skót whiskyje. A szakértők a prémium blend kategória egyik csúcsának tartják. Több mint 40-féle összetevőjének mindegyike legalább 12 éves érlelésű, amitől az ital rendkívül komplex, testes, mégis lágy. Fő alkotóeleme, az ital "szíve" a 12 éves érlelésű felföldi maláta whisky sor, a Cardhu, Blair Athol, Strathmill ". A készítő neve: Aimée Gibson.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!