Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Past Masters 1981 ESB ale sör 0,5 5,5%

past-masters.jpg.png
past-masters.jpg.png
Cikkszám: Rd-00027
Felvéve: 2018-11-06
Módosítva: 2019-11-20
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 2 300 Ft / 1 l
Ár: 1 150 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 1150 Ft 1150

Termékismertető

Past Masters 1981 ESB ale sör 0,5 5,5%

 

Származás: Anglia
Sörfőzde: Fullers Griffin Brewery
Ital típusa: Világos, angol ale
Alapanyag: Árpamaláta, komló, sörélesztő.
Alkohol fok: 5,5 % vol.

Illat: A Past Masters 1981 ESB ale sör 0,5 5,5% angol sör kipárolgásaiban a nagyon erőteljes aroma jegyek uralkodnak. Édeskésen nagyon keserű párákat ereget a pohárból. Kijelenthető, hogy ez is egy kellemes, nagyon jó minőségű északi sör. Tele van az árpa, komló természetes és gabonás kifejeződésével. Nagyon kicsit Kávés, kakaós, fűszeres, viszont a sötét és fekete erdei gyümölcsök és bogyósok benne vannak határozottan.  

Íz: A Past Masters 1981 ESB ale sör 0,5 5,5% első kortyaiban felfedezhetjük az édeskés, de még inkább extra keserű, üdítő, frissítő, élénkítő ízeket. Az aromáiban benne van a szuper komlós-malátás-élesztős zamat, amitől is ennyire egyedi és persze finom. krémes, lágy, azonban még is nagyon is karakteres. Icipici csoki, kakaó, pörkölt őrölt kávé és az elengedhetetlen kék és fekete bogyós erdei gyümölcsök mennyei zamata kecsegteti a kíváncsi ajkakat.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés - keserű, fűszeres, bogyós gyümölcsös.

Szín: Világos.

Hab: Szép, közepesen kemény.

Így kóstold meg: Hidegen üvegből/dobozból, vagy kiöntve egy szép pohárban, korsóban. Olyan sörfalatot tálalj, ami passzol,- Pld. egy szép szelet csoki tortát!

Hívd meg a barátaidat egy sör kóstolóra! Eggs!

Érdekesség az importőr tollából:

"1845 óta, minden sörfőző mester a Fullersnél saját kézírásával lejegyezte az akkori főzéseket, és most minden évben elővesznek egyet a régi, különleges receptúrákból és lefőzik azokat. Ezért is a Past Masters elnevezés.

Idén a sorozat 9. tagjaként valami nagyon különlegeset szerettünk volna, hogy méltóképpen megünnepeljük a legendás sörfőző mester, John Keeling, karrierjét a Fullersnél, aki 2018-ban vonul vissza. Az 1981 ESB egy testes, gyümölcsös sör, amelyet Extra Special Bitter (extra keserű) recept alapján készítettünk 1981. január 8. napjáról, amely John első munkanapja volt a Fullersnél 37 évvel ezelőtt.

Balling-fok: 13.75°

Komló: Target, Northdown, Challenger és Goldings

Alkoholfok: 5,5% (V/V)"
 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!