Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Rubinmálna pálinka 0,35 38%

panyolai-rubinmalna.jpg
panyolai-rubinmalna.jpg
Cikkszám: Pa-00082
Felvéve: 2021-11-26
Módosítva: 2022-09-22
Egység: 0.35 lBruttó egységár: 35 457 Ft / 1 l
Ár: 12 410 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12410 Ft 12410

Termékismertető

Panyolai Rubinmálna pálinka 0,35 38%

 

Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Málna

Illat: A Panyolai Rubinmálna pálinka 0,35 38%: A Rubinpálinka kiemelkedő minőségű, nagyon jó illatú pálinka. Kiütközik a csodás és nemes málna gyümölcsössége, egy kis piros ribizli, érett cseresznye. A gyümölcsdarabokon történő hosszabb idejű ázás (utána leszűrték) jót tett, az illatok még intenzívebbé váltak.  

Íz: A Panyolai Rubinmálna pálinka 0,35 38%: Ténylge visszaadja a kora nyári egyik legcsodásabb gyümölcsünk semmire sem hasonlítható nemes ízét! Gyümölcsös, piros bogyós gyümölcsös, érett piros cseresznyés, rózsabogyős, ribizlis, csodás zamatokkal. 

Lecsengés: Hosszú ideig tart, könnyed, finom málna ízek maradnak a szájban.

Szín: Világos piros.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen ma szép napod! Eggs!

 

Érdekesség a gyártótól:

"Innovatív, egyedülálló termék, amelynek készítése során a tradicionális eljárás és a modern technológia ötvöződik. A Panyolai Rubinmálna ágyas technológiával készült pálinka. Az ágyazásnak nagy múltja van, a régi időkben is szívesen fogyasztották az így „szelídített” pálinkát a magyar emberek. Klasszikusan ágyasnak az aszalt gyümölcsön érlelt pálinkát nevezzük. A Panyolai Szilvórium Zrt. Rubinmálnája ezzel szemben friss málna ágyon érlelt málnapálinka, s ezáltal különlegesnek számít az ágyas pálinkák kedvelői számára. Az eljárás lényege: a magas fokú málnapálinkát a friss málna húsán és héján pihentetjük, majd a kellő idejű ágyazás után leszűrjük és palackozzuk. A végtermék narancsos-bordó színe, rendkívül gyümölcsös zamata, intenzív málna illata egyedinek számít a pálinkapiacon."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!