Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai elixír bodza pálinka 0,35 40%

panyolai-elixir-bodza.jpg
panyolai-elixir-bodza.jpg
Cikkszám: Pa-00061
Felvéve: 2018-02-09
Módosítva: 2021-10-07
Egység: 0.35 lBruttó egységár: 22 200 Ft / 1 l
Ár: 7 770 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7770 Ft 7770

Termékismertető

Panyolai elixír bodza pálinka 0,35 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Bodza

Illat: A Panyolai elixír bodza pálinka 0,35 40% egy olyan félvad növényből van, amely szagos, illatos, zamatos már önmagában is. Azonban ebből a fekete csonthéjas bogyókból pálinkát alkotni - maga a művészet és persze hatalmas munka. A bodza illataiban a legjobban a fekete ribizlihez és a fekete erdei szederhez áll talán legközelebb. Ez a pálinka egy aroma csoda, tele illóolajszerű, flavonoid jellegű - szinte meghatározhatatlan, de jól felismerhető, nagyon speciális párákkal. Kissé bazsalikomos, zsályás, ánizsos.

Íz: A Panyolai elixír bodza pálinka 0,35 40% kissé édeskés, bodza, kék áfonya és fekete ribizli, erdei fekete szeder jellegű, krémes, aromás ízekkel bír. Kifejezetten száraz utóíze van, benne némi citromfű, gyógynövény, szárított széna, fűszeres jelleggel. Kardamon, bors, pici szegfűszeg, de mindez szinte csak molekuláris mennyiségben. Nagyon érdekes, speciális, remek italról van szó. Van egyféle speciális fanyar, olajos, bazsalikomos, zelleres, késői utóíze.

Lecsengés: Közepesen hosszú ideig tart, édeskés-száraz, bodzás aromákkal-ízekkel a végén.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Kedves egészségedre, élvezd ezt a félvad növényből párolt magyar specialitást, és legyen szép napod! Eggs!

A Panyolai Elixír a gyártó megfogalmazásában:

"Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.

Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk.

A késztetéstől képzeletünk szárnyat bont. Nem csak nézünk, látunk is! Határtalan, emberfeletti erők ömlenek belénk. Képességeink kibontakoznak, melyre szükségünk is van ahhoz, hogy a nehéz emberlét feladatait betöltsük.

Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!