Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Schrank Meggy Lelke likőr 0,5 25%

schrank-meggy-lelke.png
schrank-meggy-lelke.png
Cikkszám: Pa-00053
Felvéve: 2017-12-08
Módosítva: 2021-09-17
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 13 180 Ft / 1 l
Ár: 6 590 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6590 Ft 6590

Termékismertető

Panyolai Schrank Meggy Lelke likőr 0,5 25%


Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium ZRT.
Alapanyag: Kisüsti meggypálinka, ízesítő fűszernövények, víz.


Érdekesség: A "Schrank" szó a likőr nevében a testvérpárra utal - Schrank Bélára és Ödönre, akik a Meggy Lelke Likőrt az Esztergomi Likőrgyárban megalkották, és nagyon sokáig híres termékük volt. Most a Panyoilai Szilvórum ZRT. kapta mag a jogot a gyártásra.
 
Illat: A Panyolai Schrank Meggy Lelke likőr megillatozásának az eredménye az, hogy érezzük - ez egy nagyon zamatos, aromás ital. Tele van gyümölcs kipárolgásokkal. A meggy édes-fanyar jellege kellemes, a sav és a cukor egy nagyon jó és élvezhető aromát ad ki. Felfedezhető benne némi narancshéj és mandarin illat. Némi fahéjas, fehérborsos gőz is felemelkedik a pohárból. Selymes, bársonyos, nagyon "egyben van"  ez a likőr.  

Íz: A Panyolai Schrank Meggy Lelke likőr ízei szuperek, mert édes-savanyú aromái nagyon nagy egyensúlyt mutatnak és ez így a kóstolónak kiváló íz hatást nyújt. Kékszilva, piros ribizli, csipkebogyó enyhe zamatai is feltűnnek a többedik kortynál. Lekerekített, jól összeért, kiváló likőr. Selymessége a fanyarsága ellenére jó. A vége felé megérezhető a fűszer és gyógynövények, ízesítő növények jelenléte. 

Lecsengés: Finom, meggyes, ribizlis, hosszan tartó.

Szín: Bordós mély barna.

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Néha még a férfiak is elcsábulhatnak, ha egy ilyen likőr kerül a poharukba. Kedves hölgyek, éljetek ezzel a fegyverrel....!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!