Az új helyzetben is nyitva vagyunk Hétfő-Szombat 08-20 között.

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Erdinger Téli Búzasör Pack 5x0,5 + pohár pDD

erdinger-teli-buzasor-pack.jpg
erdinger-teli-buzasor-pack.jpg
Cikkszám: Ld-00059
Felvéve: 2018-12-06
Módosítva: 2019-11-28
Egység: 2.5 lBruttó egységár: 1 816 Ft / 1 l
Ár: 4 540 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 4540 Ft 4540

Termékismertető

Erdinger Téli Búzasör Pack 5x0,5 + pohár pDDSörfőzde: Erdinger Weisbrau Sörgyár, Németország
Ital típusa: Búzamaláta
Alkohol fok: 5,7 % vol.

Illat: A Erdinger Téli Búzasör Pack 5x0,5 + pohár pDD. Egy kicsit sötétebb és magasabb alkoholtartalmú a téli változat. Ez is egy igazi, remek, finom búzasör. A kitöltése után az illatozásakor érezhető a komlós, édes-savanyú, malátás, citrusos aroma. Főként a narancs és a grapefruit emelkedik ki az illat rétegekből. A végén egy icipici gyömbér is mintha feltűnne. A sok aroma mellett van egy kevés banános, mangós beütés is, de aki ezt tagadja, azzal sem lehet vitatkozni, oly halvány ez az érzés. 

Íz: A Erdinger Téli Búzasör Pack 5x0,5 + pohár pDD. Picit nehezebb, kicsit erősebb ez a téli variáció. Kóstolásakor azért jár az elismerés, mert egy nagyon szépen megalkotott, jó ízű búzasört kaptunk a poharunkba. Édeskés-savanyú-száraz - ami meglepő, de igaz. A búzamaláta nagyon aromás, a citrusok kifejezettek és a mangó-banán kettős benne van. A fűszeressége kiváló, mert a gyömbér és a pici fahéjas jelleg nagyon harmonikusan illik bele az összképbe. 

Lecsengés: Közepesen hosszan tart ki, édeskés-savanyú-kesernyés, komlós.

Szín: Világos arany.

Hab: Röviden tartja magát, kifejezetten lágy. 

Így kóstold meg: Hidegen üvegből vagy kiöntve egy szép pohárban, korsóban. Sörfalatokat csak az első üveg után, mert ne keverd össze az ízeket!

Dobd fel a téli bulidat ezzel a klassz búzasörrel!

 

Érdekesség:

1886.-ban alapították ezt a gyárat, ma ez az üzem a világ legnagyobb búzasör gyártó cége,- évi 1,5 millió hektolitert készítenek.

Ez az 5 üveges és pohárral ellátott pakk egy remek lehetőség ajándékozásra, és persze egy kis bulizásra is jó ezzel a kezünkben érkezni.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!