Termékeink

Diplomatico Reserva Exclusiva rum 0,7 40% fémDD

diplomatico-reserva-exclusiva-femdd.jpg
Cikkszám: Wy-00315
14 950 Ft

termekismerteto

Diplomatico Reserva Exclusiva rum 0,7 40% fémDD

 

Venezuelában vagyunk, a fantasztikus Terepaima Nemzeti Park középső részében, amikor megpillanthatjuk az Unidas lepárlót, igazi látványosság !
Ez az üzem híres arról, hogy a legzamatosabb, legdúsabb rumokat ,,teszi elénk az asztalra,, Latin-amerikában.
( más alkoholokat is készítenek, tehát egy univerzális üzemről van szó )

A Diplomatico rumok címkéjén szereplő alak nem más mint Don Juancho, egy nagyon alapos munkát végző párlat - gyűjtő nemes mester.
A Diplomatico rum visszatükrözi elénk ennek a nagyszerű és fáradtságot nem ismerő embernek a munkásságát és szenvedélyét.

A Diplomatico Reserva Exclusiva egy olyan kivételes technológiával készített rum amelynek során kizárólag a régi, jól bevált, hagyományos, pot still eljárással készült cukornád alapú párlatokat használtak fel a keverő mesterek. Így aztán egyenes következményként egy olyan rumot alkottak, ami az Anejohoz képest tartalmasabb, gazdagabb és édesebb ízhatású. Nagyon fontos kritérium, hogy átlagosan 12 évet érlelt rumokból kell összeállítani ezt a nedűt. 

Megdöbbentő az, amikor először találkozunk egy ilyen remek termékkel, mert ízei és illata, lecsengése olyan magasságokba emelkedik az érzékelésünk, ízlelő szerveinkre gyakorolt hatása alapján, ami méltóvá teszi a rumot ezeknek a kifejezéseknek a használatára, a termék méltatására.

Amik fellelhetők a szaglás-ízlelés révén: gyömbér, fahéj, karamell, csokoládé, pörkölt kávé, narancshéj.

Elismerések:A 2016-os San Francisco World Spirits Competition dupla aranyérmese!

Így élvezd a poharadban: Szinte kötelező tisztán megkóstolni, kipróbálni, jéggel is jó, de az igazi, ha 18-20 fokon kezdünk ismerkedni vele. Íz-tobzódás esetén próbáljuk ki körte lével, cukor szirup, 3 csepp kókusz koktélszirup hozzáadásával.

Legyen egy remek napod! Eggs!


Akciós termékeink

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok