Termékeink

Label 5 Scotch whisky + 2 pohár 0,7 40% pDD

label_5_gift_box.jpg
Cikkszám: UB-00014
5 980 Ft

termekismerteto

Label 5 Scotch whisky + 2 pohár 0,7 40% pDD

 

Származás: Skócia
Gyártó: Label 5 Co.
Alapanyag: árpa

Érlelés: Tölgyfahordó


Érdekesség: A Label 5 egy itthon nem, viszont a világ más tájain (főleg Franciaországban, Mexikóban) igencsak ismert whisky.
Jelenleg a 9-ik legnépszerűbb skót blended whisky a világon az eladások alapján.
Karakterét a Speyside malt whiskyk határozzák meg, a keverteknél szokásos simaság mellé enyhén füstös, gyümölcsös jegyek párosulnak

Illat: A Label 5 Scotch whisky + 2 pohár 0,7 40% pDD megillatozásakor egy a páráiban is meggyőző zamatanyagokkal bíró whiskyt ismerhetünk meg. Édeskés, füstös de csak enyhén, selymes, finom aromákkal dúsított gőzei felkeltik az érdeklődő tesztelő figyelmét. Mogyorós, enyhén pörkölt, fűszeres, dongás kipárolgása mindenképpen kifejezett és figyelemre méltóan jó.   

Íz: A Label 5 Scotch whisky + 2 pohár 0,7 40% pDD megillatozása után ki sem hagynánk a valós kóstolást. Első benyomás az édeskés, de még is száraz, finoman fűszerezett, még finomabban füstös, pörkölt fás fő zamatok. További kortyoknál előkerülnek a mogyorós, pörkölt mandulás, vaníliás, karamellás és keserű csokis, kókuszos aroma rétegek. A fahéj és citromfű biztosan kiérezhető. 

Lecsengés: Közepes, enyhén füstös, édeskés, selymes.

Szín: Világos barna

Így kóstold meg a poharadban: Először szobahőmérsékleten, majd hűtve és a végén jéggel próbáld meg. Mindhárom esetben más és más ízek kerülnek elő, de legjobb a hűtés nélkül, mert ott jön ki az összes zamat.

Ismerkedj meg Magyarországon nem annyira ismert márkákkal is, főleg ha ilyen jó az ára, és még díszdobozos is sőt ajándékpoharat is ad! Eggs!

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok