Termékeink

Camus V.S.O.P. cognac + 2 pohár 0,7 40% pDD

Camus_vsop_pohar.png
Cikkszám: UB-00011
12 850 Ft

termekismerteto

Camus V.S.O.P. cognac + 2 pohár 0,7 40% pDD

 

Érdekességek:

1863 óta 5 generáció vett részt a családi vállalkozásban, miszerint a fő cél az volt, hogy létrehozzák és állandóan fejlesszék a konyakjuk minőségét és végül is egy egyedi terméket alkossanak. Az ötödik legkisebb termőterülettel rendelkező cégként ( AOC cru – Borderies )

Abszolúte csodás aromájú, gyümölcsös konyakokat készítenek úgy, hogy mindig is a kiindulási bor minőségére óriási hangsúlyt fektettek. Ez az a megbonthatatlan kapcsolat a termőterület, tradíció, technológia és a szakértő szakember között, amire a Camus épül több száz éve. ( ők dobták piacra a világon elsőként a Camus Borderies XO Cognac-ot ), ezzel létrehozták a ibolya-vanília aromák kettősét úgy, hogy az a lehető legbársonyosabb és kiegyensúlyozottabb legyen.

A Camus Elegance konyak család egy nagyon bátor megjelenítése a Camus Living Tradition Cognacs elvnek ( A Camus konyak élő tradíciója napjainkban ), ami a legjobb blended konyakot kell, hogy eredményezze a jövőben is. Ez a folyamat mint gyártás és előállítás a Camus Ile de Ré Cognacs szigeten zajlik.

A termék:
A Camus VSOP egy friss, gyümölcsös, bársonyos, remek ital. Nagyon harmonikus és egységes íz, aroma világgal bír. Maison Camus által válogatott kiváló minőségű gyümölcsök adják az ital alapját, melyet a desztillálást követő több évig tartó érlelési folyamat követ.
Az italt kellemesen lágy gazdagság íz jellemzi, míg finom fás ízekre emlékeztető aromáját, a törgyfahordós érlelési folyamatnak köszönheti.

Származási hely:    Franciaország
Régió:    Cognac ( Blended )
Földrajzi eredetvédettség:    Van
Lepárló:    Camus Cognac Distillery
Alapanyag:    Szőlő
Érlelési idő:    4 év
Érlelési kategória:    V.S.O.P.
Érlelés módja:    Fahordóban érlelt
Hordó típusa:    Tölgyfahordó

Illat:    
A gyümölcsös és a virágos aromák remek harmóniája mutatkozik meg benne.

Íz és lecsengés:    
Friss gyümölcsös ízek és enyhe tölgyfás karakter jellemzi.

Szín: Élénk aranysárga

Így kóstold meg: Önmagában, tisztán 18-20 fokon. Jéggel is lehet, és konyak alapú koktélokba, kávéhoz, kávéba is.

 
Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Ünnepi Nyitva tartásunk:

Ünnepi Nyitva tartásunk:

 

Március 15-én ZÁRVA tartunk,

16-án és 17-én 08-20 óráig várjuk Kedves Vásárlóinkat!

  • Főiskolásoknak – Egyetemistáknak A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.
  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!

Koktélok