Termékeink

Cafe de Paris Hugo Pezsgő (bodza) 0,75 7,5%

cafe-de-paris-hugo.jpg
Cikkszám: Pd-00086
2 560 Ft 1 490 Ft

termekismerteto

Cafe de Paris Hugo Pezsgő (bodza) 0,75 7,5%

Származás: Franciaország
Gyártó: Café de Paris Pezsgőgyár
Alapanyag: Szőlő, bor 
Érlelés: saját, egyedi, 6 hónapos folyamat

Alkohol tartalom: 7,5 % vol

Érdekesség: A Föld nevű bolygón nagyon sokan tudják, hogy a franciák értenek a pezsgőhöz, és ehhez képest csodás termékeket állítanak elő. Ez a pezsgőcsalád igyekszik újdonságokat kifejleszteni, új utakat járni. 

Illat: Amint kitöltöttük ezt a behűtött pezsgő koktélt, a következőket érezzük: frissesség, gyöngyöző szénsavas pattogás amelynek vannak szőlő, bor, bodza illatai, aromái. Rögtön kiderül, hogy ez egy kevert és ízesített pezsgőkoktél. Nagyon kellemesek a kipárolgásai, ha egy kicsit sem keressük az eredeti ízeket, hanem nyitottak vagyunk. 

Íze: Az első korty meghatározó, mert a bodza édeskés-fanyar íze azonnal kiemelkedik a többi gyümölcsös aromából. Persze aztán a többedik kortynál a frissítő és felpezsdítő érzés mellett a szőlő, a bor, citrusok és lime ízei elégedetté tesznek bennünket. Nyári, üdítő, jó húzású koktélt tartunk a kezünkben és a poharunkban. 

Lecsengés: Nem túl hosszú, édeskés-savas, kifejezetten bodzás.

Szín: Világos sárgás, csipetnyit zöldes

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – Pezsgős pohárban és kizárólag behűtve 8-10 fokra. 

Ne hezitálj, meg kell kóstolnod! Eggs!

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok