Termékeink

Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD

crown_royal_extra-rare.jpg
Cikkszám: Ig-00671
56 800 Ft

termekismerteto

Crown Royal Extra Rare whisky 0,74 40% pDD

Ez a kivételes whisky valóban a "koronája" a LaSalle lepárlónak.

Olyan kivételes minőségű alap whiskyk keveréke ami nem hagy kívánnivalót maga után. A szárított gyümölcs illata, íze és a méz abszolúte hartmionizál a rozzsal, aminek a végeredménye egy teljes, kész, tökéletes ital.

Visszaköszön a mazsola, a kókusz és a barna cukor olyan ízkompozíciója egy-egy kortynak a végén a szánkban, ami ighazán emlékezetessé teszi már azt is, hogy egyáltalán megtette a whisky az utat a pohár és az ajkunk között.

Ezt a csodás italt 2012-ben alkották meg egy utolsó, ritka whisky tételből, amelyet a korábbi tulajdonos, a Seagram (2003) tett el jobb időkre és főleg jobb whisky kreáció (blending) céllal.

Ennek a whiskynek az az igazi értéke, hogy ténylegesen megismételhetetlen minőséget képvisel, - ismétlésre, újra előállításra nincs mód.

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok