Termékeink

Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD

crown_royal_extra-rare.jpg
Cikkszám: Ig-00671
56 800 Ft

termekismerteto

Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD

Származás: Canada
Gyártó: Crown Royal Whisky Distillery, Gimli, Manitoba, Canada
Alapanyag: Rozs, Kukorica, Árpa - semleges gabonaszesz

Érlelés: Házasítás (40 féle megmaradt extra finom alkotó elemből), majd több éven át, tölgyfahordókban történő, kellően hosszú érlelés következik.

Illat: A Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD a pohárba kiöntve már a kiváncsi orron át is elkápráztatja az érdeklődőt. Mivel a nevében is benne van, hogy ritka, kivételes, megismételhetetlen,- hát a kipárolgása olyan is. Szuper illatokat érezhetünk benne. Édeskés, rozsos, pörkölt rozsos, mézes, mazsolás, fahéjas, kakaós, csokoládés, pörkölt fás, pörkölt kávés, nagyon lágy és légies. Fűszeres, szárított gyümölcsös. 

Íz: A Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD ital első kortyai megmutatják, hogy mit is tudnak az alkotók! Ízeiben az édeskés, pörkölt rozsos, pörkölt malátás, fás, fadongás, égetett cukros, karamellás, vaníliás, kakaós, csokoládés és a fehércsokis jegyek fedezhetőek fel. Mazsolás, mézes, szirupos, dús, sűrű, de még is könnyed, tele nagyon vagány és extra finom aromákkal a többedik kortyokban is. Összetett, komplex, fűszeres, szárított növényes, citrusos, mangós, körtés. 

Lecsengés: Kifejezetten hosszú, rozsos-malátás, édeskés, vaníliás, kakaós, csokis, kissé citrusos, kicsit fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Csodás sötétebb, pirosas borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Hívd meg a Barátaidat és lepd meg ezzel a whiskyvel őket! Eggs!

 

Érdekesség:

" Crown Royal Extra Rare whisky 0,74 40% pDD

Ez a kivételes whisky valóban a "koronája" a LaSalle lepárlónak.

Olyan kivételes minőségű alap whiskyk keveréke ami nem hagy kívánnivalót maga után. A szárított gyümölcs illata, íze és a méz abszolúte hartmionizál a rozzsal, aminek a végeredménye egy teljes, kész, tökéletes ital.

Visszaköszön a mazsola, a kókusz és a barna cukor olyan ízkompozíciója egy-egy kortynak a végén a szánkban, ami ighazán emlékezetessé teszi már azt is, hogy egyáltalán megtette a whisky az utat a pohár és az ajkunk között.

Ezt a csodás italt 2012-ben alkották meg egy utolsó, ritka whisky tételből, amelyet a korábbi tulajdonos, a Seagram (2003) tett el jobb időkre és főleg jobb whisky kreáció (blending) céllal.

Ennek a whiskynek az az igazi értéke, hogy ténylegesen megismételhetetlen minőséget képvisel, - ismétlésre, újra előállításra nincs mód. "

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok