Termékeink

Cointreau Noir likőr 0,7 40%

cointreau-noir.jpg
Cikkszám: Ig-00488
12 830 Ft

termekismerteto

Cointreau Noir likőr 0,7 40%
 

Származás: Franciaország
Gyártó: Remy-Cointreau Csoport
Alapanyag: Remy Martin Konyak + édes narancs + keserű narancs+dió+mandula+növényi ízesítő anyagok


Érlelés: Keverés, rázás, érlelés.

Illat: A Cointreau Noir likőr a dió és a mandula kesernyés, ciános de nagyszerű aromáival toldja meg az alul látható leírásban szereplő illatokat. Gyártásánál 5 fontos elem az aromáiban is érvényesül. Az első a finom, érlelt, fahordós érlelésű Remy Martin. Ez a nemes ital az, amiben feloldódnak az édes narancs és a keserű narancs aromái is. A narancshéj külön ázik a konyakban,- ez talán érezhető is a kifinomult szaglású fogyasztónak. Az 5 féle illat mellett lehet érezni a virágos, szárított növényes, fűszernövényes illatokat, valamint egy nagyon kellemes illóolaj mixtúrát is. Ezeket az aromákat beleviszi a koktélokba is ha azok alapanyagaként használjuk fel.

Íz: Az édes, keserű narancsok, azok áztatott héja, plusz a dió és a mandula kesernyés és olajosédeskés-pörkölt aromája pompás íz-összhatást ad a kóstolónak át. Letisztult, friss, kellemes ital, tele komplex illóolaj hatásokkal, ami selymessé, bársonyossá teszi az itókát. A fahordóban érlelt Remy Martin konyak abszolúte érezhető benne, annak minden aromája különös selymességgel és összhanggal egyesül a gyümölcsökével. A fűszerek és a növényi ízesítő anyagok mindezt fokozzák. Nagyszerű, minőségi likőr, amely nagyon sok koktélnak az alapanyaga/alkotója is.  

Lecsengés: Kellemes, édeskés, kissé kesernyés, olajos, narancsos.

Szín: Barnás-pirosas-áttetsző.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. 

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Isteni ital 6-8 fokon, hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően jó.

Készítsd fel a mai bulira jövőket, hogy különlegességet kóstolhatnak ! Eggs ! 

 

Érdekesség:

1842 az az év, amikor a tulajdonos, Eduard Cointreau úr először kikeverte ezt a klassz likőrt. Jól tette ! Azonban a cégét csak 1949.-ben alapította,- hála istennek, hogy megtette !

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok