Termékeink

Badacsonyi Szeremley Rizling 0,75

badacsonyi_szeremley_rizling.jpg
Cikkszám: 992
1 865 Ft 1 590 Ft

termekismerteto

Badacsonyi Szeremley Rizling 0,75


Származás: Magyarország, Badacsonyi Régió
Gyártó: Szeremley Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor ( Olaszrizling 60 %, Rajnai Rizling 40 %)


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Illat: A Badacsonyi Szeremley Rizling bor megillatozása azzal kezdhető, hogy egy nagyon friss, ropogós, azonban selymes illatokkal találkozunk, amikor a palackot felbontjuk. Száraz érzéssel van dolgunk, de van benne egy kicsi édesség. Szőlős, barackos, körtés aromái és zamat rétegei nagyon rendben vannak, kiegyensúlyozottak, és már el is indul a nyálelválasztásunk, a kóstolás irányába tolva az érdeklődésünket. 

Íz: A Badacsonyi Szeremley Rizling bor egy csemege, mert az ízei igen kiválóak,- erre rájövünk az első korty után azonnal. Száraz, selymes, bársonyos, lágy, simogató, tele gyümölccsel. Érezhető a borban az érett alma, körte, barack, a citrusok és csipetnyi fűszeres, hordós dongás zamat is. Fröccsre fel, és már ebben a formában is egy új arcát élvezhetjük ennek a szép nedűnek!

Lecsengés: Száraz, gyümölcsös, szőlős, friss.

Szín: Világos sárga.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 10-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Dobd fel a napodat egy szép palack rizlinggel! Eggs! 

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok