Termékeink

Budai Chardonnay 0,75 Nyakas

nyakas_chardonnay.jpg
Cikkszám: 987
1 245 Ft 1 100 Ft

termekismerteto

Budai Chardonnay 0,75 Nyakas


Származás: Magyarország.
Gyártó: Nyakas Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor, (Chardonnay)

Érlelés: Tölgyfahordóban.

Illat: A Budai Chardonnay 0,75 Nyakas fehérbor egy kiváló kipárolgásokkal megáldott ital. Felfedezhetünk benne csodás szőlővirágos, fehér szőlő gyümölcsös aromákat. Könnyű zamataiban van még némi mazsola, alma és körte, valamennyi citrusféle és egy csipetnyi vanília illat úgyszintén. A selymessége és a simasága már az illatokon is átjön. Kiváló érezhetően a cukor és a sav aránya a borban. 

Íz: A Budai Chardonnay 0,75 Nyakas fehérbor száraz de még is kissé édeskés, harmonikus, összetett ízeire büszke az alkotó, mert egyszerűen nagyon jók. Amikor elkezdjük a kóstolást, már is érezhetjük a helyesen beállított sav-cukor tartalmat. Sok-sok gyümölcs, mint pld. a fehér szőlő, a jonathán alma, a vilmos körte és az ananász aromája növeli az élvezeti értékét. Kissé fűszeres, cirusos, könnyű, nemes, finom és kellemesen bársonyos. Kiváló fröccsnek is, ami Magyarországon nem utolsó szempont. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, gyümölcsös, fűszeres.

Szín: Fehér-sárgás-zöldes.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 8-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Ezt a bort azért is érdemes kipróbálni, mert nagyon jó az árértékaránya. Kedves egészségedre, jó poharazgatást! 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok