Termékeink

Martini Asti Spumante 0,75 pezsgő

martini_asti.jpg
Cikkszám: 940
3 150 Ft 2 660 Ft

termekismerteto

Martini Asti Spumante 0,75 pezsgő

 

Származás: Olaszország, Piedmonte
Gyártó: Martini Asti  Pezsgőgyár
Alapanyag: Szőlő, Muskotály,
Érlelés: Saját

Alkohol tartalom: 7,5 % vol

 

Érdekesség: Ez a pezsgő egy világhírű édes pezsgő, nagyon sok helyen nem csak magában, de koktélokban is szívesen fogyasztják.

Mi az, hogy: spumante - frizzante ? A spumante a dúsabb széndioxidot, a frizzante a kevesebbet jelenti az olasz pezsgőkben,

Ez a szép ital igazi reprezentánsa a hölgyek pezsgőjének.

Illat: Gyöngyöző, frissítő, a kedvünket már a kipárolgásaiban is feldobó, az orrnak nagyon kellemes illatú pezsgő. Édes, a jól megérett, szép, fehér húsú gyümölcsök aromáival megáldott ital, amelyben kiérezhető egy cseppnyi vanília, mazsola, édes fehér szőlő illata. Szépen érlelt, tiszta, jó pezsgő. 

Íze: Ízeiben fellelhető az az édes és muskotályos aroma, ami oly jellegzetes és a kóstolónak nagyon nagy íz élményt nyújt, kisimítja a száj esetleges már régen meglévő, a jó ízek utáni vágyakozását. Benne érezhető a kiemelkedően finom szőlő mint édes gyümölcs, a vanília, a mazsola, a bor, az édes alma és körte szépen összetett aromái. Csodás koktélokat is ki lehet belőle keverni,- a dús ízekben nem lesz hiány.  

Lecsengés: Kellemesen hosszú, édes, nagyon gyümölcsös.

Szín: Világos sárga.

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – Pezsgős pohárban és kizárólag behűtve 8-10 fokra. 

Okozz örömet nem csak a hölgyeknek de az édeset kedvelő uraknak is ezzel a kiemelkedő pezsgővel !

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok