Termékeink

Bolyhos ágyas szilva pálinka 0,5 50%

1_1846.jpg
Cikkszám: 711
5 510 Ft 4 690 Ft

termekismerteto

Bolyhos ágyas szilva pálinka 0,5  50%


Származása: Magyarország
Lepárló: Bolyhos és Fia Bt.
Alapanyag: Szilva

Érlelés: 2 x 6 hónapig

Illat: Remek szilva illatok, friss gyümölcs, fahéj, citrus illatok kerülnek elő ebben a sorendben, gyengülő erősséggel.

Íz: Klasszikus, felejthetetlen, nagy örömet okozó finom pálinka. A szilva íze mesés, a frissen főzött szilva lekvár, aszalt szilva íze keveredik. Citrus, azaz narancs és fahéj illetve cédrus íz jelenik meg.

Lecsengés: Hosszú, nagyon ízes, krémes - az erőssége ellenére !

Szín: sárga

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen nagyon szép 7végéd !


A Bolyhos ágyas szilva pálinka 0,5  50% jellemzése a gyártó által:

" Aranyérmes pálinka 2004. Több éves tapasztalat és régi családi receptek alapján jött létre a Bolyhos ágyas pálinka, amely 100 % étkezési minőségű, érett, egészséges, magas cukortartalmú és aromájú gyümölcsből az országban egyedülálló technológiai eljárással készül.

Az általunk szabadalmaztatott aszalt gyümölcs ágyon érlelt, tiszta aromájú, kellemes ízű hungaricumként is elfogadott pálinka, 6 hónapig tartályokban és fahordókban érlelődik. Az érlelést követően, a palackozás során, a pálinka fajtájával megegyező, saját készítésű aszalt gyümölcsöt teszünk az üvegekbe, majd erre töltjük a pálinkát.

Ezt követően további 5-6 hónapig érleljük.

Az érlelés során az aszalt gyümölcs visszanyeri eredeti alakját és kellemes színt kölcsönöz a pálinkának. A "gyümölcságy" a pálinkát esztétikailag vonzóbbá teszi és beltartalmi értékeit is tovább gazdagítja."

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok