Termékeink

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DD

hennessy_vs.jpg
Cikkszám: 448
11 220 Ft 9 490 Ft

termekismerteto

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DD

 

Egy kis Hennessy történelem
Jas Hennessy & Co. vagy más néven és egyszerűbben, ahogyan ismerjük - Hennessy, egy francia konyak készítő cég, ház. A világ konyak termelésének a 40 %-át adják, évi 50 millió litert. Ők a legnagyobbak. Tulajdonosai a Moet Hennessy-t birtokló LVMH és a Diageo 66-34 % arányban.

Alapítása 1765.-ben történt, tette mindezt az ír Richard Hennessy. 1970-ben egyesült a Moet Chandon és a Hennessy, így lett a mai cégforma és név a Moet Hennessy. Ők újra egyesültek a Louis Vuitton-al, így létrejött a világ legnagyobb luxuscikkeket forgalmazó konglomerátuma.(később más luxus márkákat is felvásároltak – pld. Bernard Arnault, Christian Dior )  

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DD

A VS konyakok a legnagyobb mennyiségben értékesített konykaféleségek, a Hennessy Very Special pedig ebben a világ piac vezetője. Nyilvánvalóan borpárlatok házasításával készül, és összességében több tízféle (negyven) ilyen alap ital kell a kikeveréséhez.

Mivel fiatal életkor az átlag, ezért nagyon friss, a hordó hatása intenzív, a konyak jegyek jellemzőek. Kitűnik a tölgyfa hordó donga íze, a mogyoró, a toast, de mellette a virágos, fűszeres illat pedig kissé elbódít. Na és a végén ne felejtsük el az oly karakterisztikus vanília allatot és ízt.

Íly módon kóstold meg: Mindenképpen kóstold meg tisztán, majd keresd ki a koktélok ,,álmoskönyvéből,, a kedvenc konyakra épülő koktélodat és ne tartsd vissza magad !

Élvezd az életet !

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Ünnepi Nyitva tartásunk:

Ünnepi Nyitva tartásunk:

 

Március 15-én ZÁRVA tartunk,

16-án és 17-én 08-20 óráig várjuk Kedves Vásárlóinkat!

  • Főiskolásoknak – Egyetemistáknak A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.
  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!

Koktélok