Termékeink

Frangelico olasz mogyorólikőr 0,7 20%

1_1957.jpg
Cikkszám: 3919
6 420 Ft

termekismerteto

Frangelico olasz mogyorólikőr 0,7 20%


Származás: Olaszország
Gyártó: Frangelico Liqueur Distillery
Alapanyag: Finom alkohol, cukor, mogyoró + vanília + karamell +ízesítő növények


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Frangelico olasz mogyorólikőr egy a világon szinte mindenhol ismert és elismert likőr. A finom alkohol nagyon jó aromákat old fel, a mogyoró, az édes karamell és a csipetnyi vanília kiváló illatokat eredményez. Nagyon kellemes és vonzó a kóstolás előtti megszimatoláskor. Kipárolgásai már önmagukban a tényleges kóstolásra sarkallnak.

Íz: Ez az olasz tradicionális likőr már nagyon sok fogyasztójának szerzett nagy örömöt. Selymes, bársonyos, intenzív mogyoró, karamell, csokoládé ízekkel rendelkezik. Érezni a tökéletes harmóniát az íz rétegek összekapcsolódásában. Kiváló ital önmagában, remek koktél alapanyag, de a fagylaltok tetején is megkoronázza az élvezeteket. 

Lecsengés: Kellemes, mogyorós, hosszan tartó.

Szín: Világos sárgás-barnás.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Ismerkedj meg a barátaiddal együtt ezzel a nemes likőrrel ! Pohárra fel !

 

Érdekesség:

Ez a csodás és méltán világhírű likőr a receptet megalkotó Fra Angelico nevű szerzetesről kapta a nevét, a palack formája is egy szerzetesi csuha.  

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok