Termékeink

Luxardo Sambuca Passione Nera likőr 0,7 38%

1_1976.jpg
Cikkszám: 3246
5 170 Ft

termekismerteto

Luxardo Sambuca Passione Nera likőr 0,7 38%

 

Származás: Olaszország
Gyártó: Girolamo Luxardo SPA
Alapanyag: Finom alkohol, ánizs, gránátalma, cukor, fűszerek, ízesítő anyagok


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Luxardo Sambuca Passione Nera likőr egyértelműen rendhagyó likőr. Az ánizs mindentől eltérő aromája meglepően finom a gránátalma kivonattal. Kipárolgásainak a megillatozása után kedvünk szottyan egy messze közelebbi ismeretség megkötésére is ezzel a likőrrel. Gyümölcsös, aromás gőzei élvezetesek, elindítják a kóstolási vágy ingereit. 

Íz: A Luxardo Sambuca Passione Nera likőrt meg kell kóstolni ahhoz, hogy ne elmondás alapján ítéljünk. Ánizsos, de aki ezt az ízt nem szereti, annak is van mit keresni, mert a gránátalma nagyon szépen tompítja, lekerekíti ezt az igen élénk aromát. A Beletett ízesítő fűszernövények meg bársonyosabbá, nagyon jó húzású itallá teszik a likőrt. Koktélokban egyedi karaktert ad a kész, frissítő italnak.  

Lecsengés: Ánizsos, gyümölcsös, hosszan tartó.

Szín: Világos,élénk piros.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Ne kíméld a szertelen haverokat,- kínáld meg őket ezzel a páratlan likőrrel!

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok