Termékeink

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD

1_2025.jpg
Cikkszám: 3204
22 320 Ft

termekismerteto

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD

 

Ezt a rumot egy fantasztikus szépségű szigeten, Martinique szigetén gyártják. Itt ma már szinte történelmi távlatokból származó hagyománya van a Clément márkanevű rum készítésének, megalkotásának. Pontosan ez a körülmény tette lehetővé, hogy a ,,Rhum Clement,, prémium márkának számít az italos pultokban.

Mint mindíg, ebben az esetben is van egy alapító mesteri szakember, Homére Clément, aki  a 19. század vége felé kezdett bele a maga által kikísérletezett és persze a legjobbnak talált - saját rum gyártásába.

Annak érdekében, hogy már az indulás jó legyne, a kiváló minőségű cukornádat kereste, és rögtön vett is egy cukornád ültetvényt, a ’Domaine de l’Acajou’ céget-üzemet.

Itt aztán ki is fejlesztette azt az új eljárást, ( aminek a neve : rhum agricole), amelynek keretében nem a mindenhol máshol elterjedt melaszból, de a frissen préselt cukornád léből készítik a rumot.

Ez a rumfajta meghódította a Francia-Karib térséget. Kedves történet, hogy a rhum agricole előállítása kis, családi gazdaságokban folyik, de persze a minőség érdekében az első perctől kezdve a palackozásig rendkívül szoigorúan ellenőrzik a teljes gyártást.

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD
Ezt az italt a lepárlás után 10 évre beletöltötték tölgyfahordóba. Ez a rumoknál már ,,magas életkor,, - egyszerűen a trópusi magas hőmérsékletnek az érlelésre gyakorolt gyorsító hatása miatt.

Így élvezd a poharadban: Kezd jéggel, folytasd 18-20 fokon, majd örvendeztesd meg a társaságod minden tagját egy jó rum alapú koktéllal ! Legyen kellemes napotok !

 Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok