Termékeink

Bodri Kutya cuvée 0,75

bodri_kutya.jpg
Cikkszám: 2937
1 585 Ft

termekismerteto

Bodri Kutya cuvée 0,75


Származás: Magyarország.
Gyártó: Bodri Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor, (Kékfrankos, Merlot)


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: A pincészet "Ars Poetica-ja" a minőség, a minél dúsabb és kompllexebb ízek létrehozása. A bársonyosság és a gyümölcsösség mint cél elsődleges. 

Illat: A Bodri Kutya cuvée vörös bor olyan házasítás, ahol ismét, a családra jellemzően, - a gyümölcsösség volt a cél. A megillatozó orr bizony nem akar tágítani a kóstoló pohár felső részétől. Nagyon szép kékszőlő, kékszilva, áfonya és lekvár zamata csiklandozza a szaglószervet. Kissé édeskés de azért inkább száraz jegyek fedezhetőek fel. Kiváló az összhatása. 

Íz: A Bodri Kutya cuvée vörös bor a megillatozása után az első kortynál visszaigazolja a várakozásainkat. Nagyon finom, icipicit édes, de főleg száraz, nagyon szép gyümölcsös jegyekkel rendelkező klassz bor. Zamataiban kiérezhetjük a sokféle gyümölcs aromát, elsődlegesen a kékszőlő, a kékszilva és némi fekete ribizli is mintha ott lappangana. Jó vörösboros fröccsöt is lehet belőle kreálni. 

Lecsengés: Száraz, gyümölcsös, lekváros utóíze van. 

Szín: Piros, vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-16 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Hívd meg a legközelebbi kutyabarát haverodat és beszélgesstek a négylábúakról vagy bármi másról!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok