Termékeink

Szóráth Tokaji Aszútörköly pálinka 0,5 50% (fahordóban érlelt)

1_2381.jpg
Cikkszám: 1892
9 380 Ft

termekismerteto

Szóráth Tokaji Aszútörköly pálinka 0,5 50% (fahordóban érlelt)


Származása: Magyarország
Lepárló: Szóráth Pálinka
Alapanyag: Aszútörköly

Illat: A Szóráth Tokaji Aszútörköly pálinka 0,5 50% (fahordóban érlelt) esetében az első benyomás a pálinka megillatozásánál az, hogy érződik rajta minden, ami a nevében benne van. Az aszú, a törköly és a fahordó, annak is az érlelő, jótékony hatása. Minden, amit ezek után mondunk, már nem annyira érdekes, az összbenyomás jó, finom, aromás ital.  

Íz: A Szóráth Tokaji Aszútörköly pálinka 0,5 50% (fahordóban érlelt). Jó ránézni is erre a szép italra a pohárban, s az íze is hozza a várakozásokat. Jó ízű, szőlős-aszús-fahordós, fadongás, kicsit pörkölt, mandulás ízekkel adja meg az élményt a kóstolónak. Kifejezetten lágy és kellemes az édessége a magasabb alkoholfok ellenére is. Nagyon jó húzású pálinka.

Lecsengés: Közepesen hosszú, korrekt, szép ízekkel a végén és a tovatűnésekor.

Szín: Aranyos sárga, áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Kedves egészségedre!Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok