Termékeink

Recas Hunyadi Sauvignon Blanc 0,75

1_2171.jpg
Cikkszám: 1818
1 700 Ft

termekismerteto

Recas Hunyadi Sauvignon Blanc 0,75


Származás: Erdély (volt Magyarország)
Gyártó: Rékás Pincészet
Alapanyag: Szőlő, bor, Sauvignon Blanc


Érlelés: Hordós

Illat: A Recas Hunyadi Sauvignon Blanc 0,75 fehérbor megillatozása során az derül ki, hogy a zöld növények illata, zöld gyümölcsök aromája az egyik meghatározó. Zöld almás, nem túl érett körtés jegyek uralkodnak a szőlő gyümölcs mellett. Száraz, icipicit édes ez a nedű, pontosabban a páráiban lehet ezt érezni egy alapos megszimatolással. Citromfű, egres zamatai teszik egésszé az illatokat. 

Íz: A Recas Hunyadi Sauvignon Blanc 0,75 fehérbor az alkotó szerint is az egyik legjobb "teraszbor" ami feltételezi, hogy jól bírja az ízek intenzitásával a szódát. Így is van. Nagyon szép savak, kevéske maradék cukor, szőlős, körtés, zölddiós aromák jellemzik. Nagyon szépen lekerekített, citrusos, mangós, datolyás beütéssel bír. Ez a bor egy kiváló példája a friss, üdítő, kellemes italú szép boroknak. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, friss, élénk, zöld gyümölcsös, szőlős, könnyed.

Szín: Sárga.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 8-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Hívd meg a Családodat a 7végére magadhoz, és mutasd be ezt a bort Erdély Országból! Eggs!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok