Termékeink

Recas Sole Chardonnay/Királyleányka 0,75

recas_sole_chardonnaykiralyleanyka.jpg
Cikkszám: 1808
2 790 Ft

termekismerteto

Recas Sole Chardonnay/Királyleányka 0,75


Származás: Erdély (volt Magyarország)
Gyártó: Rékás Pincészet
Alapanyag: Szőlő, bor, Chardonnay/Királyleányka


Érlelés: Hordós (kishordós, barrique)

Illat: A Recas Sole Chardonnay/Királyleányka 0,75 fehérbor illatai lágyak, a házasítás szinte minden karakteres aromát és zamatot még selymesebbé és bársonyosabbá tett. Száraz, de édeskés, azaz nagyon nagy az élvezeti értéke - és ez már a páráiban is világossá válik. Grapefruit és ananász, citrusok és főként a narancshéj kandírozott változata adja meg a szőlő mellett az alaphangot. A barrique hordók a pörkölt zamat felé tolták el a jellemzőit.

Íz: A Recas Sole Chardonnay/Királyleányka 0,75 fehérbort jó kóstolni. Azért, mert amit az illatai közvetítettek, az a kortyokban és ízekben is ugyan úgy megjelenik. Tehát a szőlős és pörkölt fadongás jegyek, a narancshéj és a grapefruit, lime, citrom, ananász, mangó, alma, jonathán alma. A vaníliát nem szabad kifelejteni. Szénás, gyógynövényes kissé. Kiválóan házasított bor. Selymes és bársonyos, de a szó igazi értelmében. 

Lecsengés: Közepesnél hosszabb, ananászos, narancsos, vaníliás.

Szín: Aranysárga.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Kóstolgass Erdély Országból érkezett jó borokat, - mint például a Recas Sole Chardonnay/Királyleányka 0,75 - de ne magadban, hanem hívj társaságot! Eggs!

Facebook

Legfrisebb híreink

Ünnepi Nyitva tartásunk:

Ünnepi Nyitva tartásunk:

 

Március 15-én ZÁRVA tartunk,

16-án és 17-én 08-20 óráig várjuk Kedves Vásárlóinkat!

  • Főiskolásoknak – Egyetemistáknak A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.
  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!

Koktélok