Termékeink

Recas Hunyadi Fekete Leányka 0,75

recas-huni-merlot-fet-neagra.jpg
Cikkszám: 1807
1 700 Ft

termekismerteto

Recas Hunyadi Fekete Leányka 0,75


Származás: Erdély (volt Magyarország)
Gyártó: Rékás Pincészet
Alapanyag: Szőlő, bor, Fekete Leányka


Érlelés: Hordós

Érdekesség: Kizárólag Erdélyben létező szőlőfajta a Fekete Leányka

Illat: A Recas Hunyadi Fekete Leányka 0,75 vörösbor kóstolása az egyedisége miatt nagyon izgalmas feladat. Mindenesetre azonnal érezhető a különleges Fekete Leányka speciális aromája. A savaiban van valami, ami a bor mélységét jól jelzi. Tanninjai azonban nagyon finomak. Piros, nemes gyümölcsök kerülnek előtérbe, a szamóca és a málna, meggy és erőteljesebben a cseresznye. Selymesek, élvezetesek a párái, remény van arra, hogy a tényleges kóstolás is ezt az eredményt hozza. 

Íz: A Recas Hunyadi Fekete Leányka 0,75 vörösbor izgalmas megkóstolása egyértelmű jelzés a bor egyediségére vonatkozóan. A savak és a tanninok nagyon jó ízeket adnak. A kékszőlő a különlegessége miatt érezteti jó hatását. Könnyű italú, még is a zamatokban dús. A cseresznye és a meggy uralkodik a szőlőn túl. Fűszeres, áfonyás, fahéjas, datolyás, citromfű és némi citrus tárható fel. Jól birja a szódát, ízes, kiváló vörösboros fröccsöt lehet belőle kreálni.

Lecsengés: Közepesen hosszú, piros gyümölcsös, kékszőlős, könnyed.

Szín: Vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Ismerkedj meg ezzel a különleges és egyedi, jó ár-érték arányú vörös borral Erdély Országból! Eggs!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok