Termékeink

Heineken 0,5 üveges BET

heineken_0,5_uveg.png
Cikkszám: 1374
285 Ft 250 Ft

termekismerteto

Heineken 0,5 üveges BET

Származás: Hollandia
Sörfőzde: Heineken Sörgyár
Ital típusa: Világos, lager, pale típusú sör
Alapanyag: Árpamaláta, komló, élesztő
Alkohol fok: 5,0 % vol.

Érdekesség: A története 1592.-ig nyúlik vissza.  A Logóban az 5 csillag a 4 alkotóelemet, az árpát, a komlót, a vizet és a Heineken-élesztőt jelöli, az ötödik a sörgyártás varázsát.

Illat: Ez a nemzetközileg a legjobbak között lévő sör igazán könnyed, elegáns, friss illatokkal bír. Csodás árpamaláta és élesztő, komló aromák szállnak tova a kóstoló poharából. A minősége állandó az egész világon, igazi prémium sör, remek itóka. 

Íz: Az ízei is a friss hatásáról árulkodnak. Nagyon finom, telt és kiegyensúlyozott sör, nem hagy maga után semmi kívánnivalót. Tökéletese a harmóniája, édes-keserű,- de csak pont annyi amennyit kell. Jó húzású nagyon finom sört ismerhetünk meg a Heinekenben. 

Lecsengés: Nagyon szép, fokozatosan hal el a kóstoló ajkakon.

Szín: Sárga-arany.

Hab: Szép, kemény, ízes és illatos.

Így kóstold meg: Hidegen üvegből/dobozból vagy kiöntve egy szép pohárban, korsóban. Olyan sörfalatot tálalj, ami passzol !

Egy jó sörre fel ! Eggs !
 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok