Termékeink

Gösser 0,5 üveges BET

gosser_0,5_uveg.jpg
Cikkszám: 1367
270 Ft 230 Ft

termekismerteto

Gösser 0,5 üveges BET

Származás: Ausztria
Sörfőzde: Gösser Sörgyár
Ital típusa: Világos, pils típusú sör
Alapanyag: Árpamaláta, komló, élesztő
Alkohol fok: 5,1 % vol.

Érdekesség: Több mint 500 éves recept alapján főzik ezt a jó sört.

Illat: Ennek a nemzetközileg is ismert sörnek kellemes árpamaláta és frissítő komlós, édeskés illata van. Nem lehet letagadni, hogy egy nagyon kellemes aromákat felvonultató jó osztrák sörről beszélünk. Igen erőteljesen érezhető még a virág és növények illata is.

Íz: Az ízeiről elsőre az jut az eszünkbe, hogy egy nagyon tiszta, frissítőleg ható, nagyon harmonikus sörrel van dolgunk. Az aromáiban kiütközik a maláta, a komló kismértékű keserűsége. Tagadhatatlanul a jó a világos sörök közé tartozik. Dicséretes a virágos, szárított növényes, fűszeres enyhe íz tökéletes összhangja a többi íz alkotóval.

Lecsengés: Közepesen hosszú, kellemes.

Szín: Sárga-arany.

Hab: Szép, kemény, közepesen ízes.

Így kóstold meg: Hidegen üvegből/dobozból vagy kiöntve egy szép pohárban, korsóban. Olyan sörfalatot tálalj, ami passzol !

Egészségedre !
 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok