Termékeink

Villányi Portugieser 0,75 Bock

bock_portageza.jpg
Cikkszám: 1311
1 900 Ft 1 625 Ft

termekismerteto

Villányi Portugieser 0,75  Bock

Származás: Magyarország, Villány
Gyártó: Bock Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor, Portugieser

Érlelés: tölgyfahordóban.

Illat: A Villányi Portugieser 0,75  Bock vörösbor kiöntése után az illataiban gyümölcsösséget, szépséges lágy savakat, élénk tanninokat és elegendő maradék cukrot érzékeltünk. Meggy, cseresznye, málna, szamóca, gránátalma és csipkebogyó jelenik meg a páráiban. Többféle fűszer, de mindenek előtt a hordós nyugalmi időszak hatása tapasztalható az italban. Selymességet és bársonyosságot sugároznak a gőzei.  

Íz: A Villányi Portugieser 0,75  Bock vörösbor jól mutat a kóstoló pohárban, és az első ízek is finomak. Zamatos piros alma, cseresznye, meggy, piros ribizli tűnik fel az aromák rétegeiben. Hordós, dongás, kicsit pörkölt zamatok kerülnek elő. A fűszerek enyhe édességet és minimális csipősséget vittek bele ebbe az italba. Ilyen például a fahéj, kakaó, karamell, csokoládé és fehérbors a végén. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, piros gyümölcsös, kakaós, csokis, hordós.

Szín: Vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg.  

Vendégeld meg a Családodat ezzel a villányi vörösborral! Eggs! 

 

Borok osztályozása a cukortartalom szerint:

Száraz: Kisebb, mint 4 g/l. A bor cukortartalma kevesebb, mint 4 g/l vagy legfeljebb 2 g/l-rel haladja meg a borkősav g/l-ben kifejezett, titrálható savtartalmat, de legfeljebb 9 g/l lehet.

Félszáraz: 4-12 g/l között. A bor cukortatalma 4-12 g/l között van vagy legfeljebb 4 g/l-rel haladja meg a borkősav g/l-ben kifejezett titrálható savtartalom kétszeresét, de legfeljebb 18 g/l.

Félédes: 12-45 g/l között.

Édes: Több, mint 45 g/l.


Akciós termékeink

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok