Termékeink

Villányi Portugieser Rosé 2017 0,75 Bock

villanyi-potugieser-rose-bock.jpg
Cikkszám: 1267
1 900 Ft 1 625 Ft

termekismerteto

Villányi Portugieser Rosé 2017 0,75 Bock

Származás: Magyarország, Villány
Gyártó: Bock Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor, Portugieser rozé

Érlelés: tartályban.

Illat: A Villányi Portugieser Rosé 2017 0,75 Bock kiöntése után a kóstoló pohárba azonnal ibolyás, levendulás, rózsás illatokat áraszt. Szép savak, kellő cukor és igazán friss, ropogós zamatok érezhetőek ki a páráiból. Málnás, ribizlis, szamócás, piros almás aromák uralkodnak. Kevés vanília, kicsi citromfű, citrusok és némi fahéj, gyömbér, egres érezhető ebben a borban. 

Íz: A Villányi Portugieser Rosé 2017 0,75 Bock bor első ízei a nektáros, virágos, szénás, málnás, kissé barackos, szamócás és jonathán almás, piros ribizlis aromákkal örvendeztetik meg a kóstoló ajkakat. Selymes, üdítő, frissítő hatású, összetetten gyümölcös, mazsolás, egressel telített. Élvezhető savakat kapunk, iIgazi jó húzású kellemes rozéval van dolgunk. Citromfű és kevés citrus is megbújik az aromák mélyén.

Lecsengés: Közepesen hosszú, piros gyümölcsös, málnás, mandarinos.

Szín: Rózsaszín.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-10 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg.  

Vendégeld meg a Barátodat ezzel a friss rozéval! Eggs! 

 

Borok osztályozása a cukortartalom szerint:

Száraz: Kisebb, mint 4 g/l. A bor cukortartalma kevesebb, mint 4 g/l vagy legfeljebb 2 g/l-rel haladja meg a borkősav g/l-ben kifejezett, titrálható savtartalmat, de legfeljebb 9 g/l lehet.

Félszáraz: 4-12 g/l között. A bor cukortatalma 4-12 g/l között van vagy legfeljebb 4 g/l-rel haladja meg a borkősav g/l-ben kifejezett titrálható savtartalom kétszeresét, de legfeljebb 18 g/l.

Félédes: 12-45 g/l között.

Édes: Több, mint 45 g/l.


Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok