Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Black & White Scotch whisky 0,7 40%

Black_White.jpg
Black_White.jpg
Cikkszám: Ig-00300
Felvéve: 2014-04-07
Módosítva: 2021-07-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 400 Ft / 1 l
Ár: 7 280 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7280 Ft 7280

Termékismertető

Black & White Scotch whisky 0,7 40%

Származás: Skócia
Gyártó: Diageo
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Bourbon tölgyfa hordóban. 

Illat: A Black & White Scotch whisky 0,7 40% páráiban a moderált, sima, selymes, lágy aromák a jellemzőek. Édeskés, nem füstös, karamellás, kissé barackos, körtés, mazsolás, kandírozott narancshéjas, dzsemes, fahéjas, citromfüves zamatai kifejezetten könnyedek. Fűszeres, aromás, krémes, kellemesek a kipárolgásai. 

Íz: A Black & White Scotch whisky 0,7 40% egy korty után azonnal "leadja" a finoman édes, malátás, gabonás, barackos, mangós, narancsos, narancshéjas, dzsemes, lekváros, tölgyfás, hordós nem füstös ízeket. Kifejezetten krémes, lágy, dús, nagyon szépen megérlelt alap whisky. Jó a húzása, bársonyos és selymes az ajkakra gyakorolt hatása. 

Lecsengés: Közepesnél kicsit hosszabb, gyümölcsös, édes, fűszeres.

Szín: Sárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Próbáld ki ezt az alap italnak számító kellemes whsikyt! EGGS!

Érdekesség: 

" A huszadik század egyik legismertebb és legnépszerűbb kevert whiskyje.

Egy korosztály számára vált szimbólummá, amikor a "FEKETE-FEHÉR" bulik szinte kötelező kelléke volt.

Az italt a whisky történelem egyik legnagyobb alakja James Buchanan keverte ki az 1880-as évek közepén. Ahogy akkoriban - és gyakran ma is - a sikert a kiváló minőség mellett elsősorban a még kiválóbb marketingnek köszönhette a termék: a címkén szereplő két imádni való terrier kutyus a világ minden pontján ugyanazt jelenti: Black & White whisky!

A Black & White whiskybe kevert számos maláta whiskyből a legfontosabbak a következők: Dalwhinnie; Clynelish; Royal Brackla. "

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!