Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Captain Morgan Spiced 0,0 alkoholmentes párlat 0,7

captain-morgan-0-0.jpg
captain-morgan-0-0.jpg
Cikkszám: Ig-01620
Felvéve: 2024-03-04
Módosítva: 2024-03-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 9 771 Ft / 1 l
Ár: 6 840 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6840 Ft 6840

Termékismertető

Captain Morgan Spiced 0,0 alkoholmentes párlat 0,7

 

Származása: Karib-térség, Puerto Rico
Lepárló: Destilieria Serralles
Alapanyag: cukornád + fűszer és ízesítő növények
Érlelés: fahordóban

Illat : A Captain Morgan Spiced 0,0 alkoholmentes párlat 0,7: Az illataiban nincs alkohol, de itt is a finom pörkölt melasz, a karamell, a vanília igen erőteljesen, a frissen őrölt kávé hasonló erővel van jelen. Igen édes, édeskésen nektáros, dús fűszer ízharmónia jellemzi a kipárolgásait. Tele van csalogató és nagyon kellemes fűszerekkel, szárított gyümölcsökkel. Jelen van a mazsola, méz, lekvár zamata a gőzeiben. Összetett és rengeteg aroma réteg külömböztethető meg az illat felhőiben. Remek összhatása van a megillatozásának,- persze egy kicsit fura alkohol nélkül.

Íz: A Captain Morgan Spiced 0,0 alkoholmentes párlat 0,7: Az ízeiről nem az alkoholos változat jut eszünkbe, de utána jönnek az alapok: Az első kortyoknál csak annyit lehet kijelenteni, hogy, egy íz bomba telis tele aroma meglepetésekkel. Kiemelten fűszeres, gyógynövényes. Természetesen a pörkölt melasz, a méz, a mazsola édes ízhatása erőteljesen kiütközik. Barack és szilvalekvár, vanília, csoki és karamell jellemzi. Pörkölt mogyoró, mandula, pisztácia, datolya, nararncshéj zamatai emelik az élvezeti értékét. Csuda finom összességében, még így is, azaz alkoholmentesen...... Érdekes a kókuszos, mangós, fahéjas, szegfűszeges zamat rétege.

Lecsengés: Édeskésen, fűszeres.

Szín: Világos barna

Így élvezd a poharadban: Na, ez az egyik olyan rum, amihez ne tégy semmit, azt találd ki, hogy jéggel vagy anélkül próbálod ki. Jól bírja koktélokban az ízetlenebb alkoholokat, mint pld. a vodka. Eggs!

Érdekesség:

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

  

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!