Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ararat Ani 7é brandy 0,7 40% pDD

ararat-ani-7-e.jpg
ararat-ani-7-e.jpg
Cikkszám: Ig-01553
Felvéve: 2023-06-29
Módosítva: 2023-06-30
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 22 243 Ft / 1 l
Ár: 15 570 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15570 Ft 15570

Termékismertető

Ararat Ani 7é brandy 0,7 40% pDD


Származás: Örményország
Gyártó: Jereván Brandy Distillery
Alapanyag: Szőlő,-hagyományos örmény szőlőfajtákból, Francia Országban párolják
Érlelés: Fahordóban, 7 év (francia Limousin tölgy)
Alkohol tartalom: 40 % vol


Érdekesség: 1902.-től gyártják, az alkotó cég nagy büszkesége.  

 
Illat: Az Ararat Ani 7é brandy 0,7 40% pDD: Amit rögtön megállapíthatunk: Csodás, remek, frenetikus illat!! Ezzel indul ennek a kóstolónak a menete, de nem fogunk csalódni. Ez a 7 év a francia tölgyfából készült hordóban kiemelte, de rendesen a márka csodás aromáit! Konyakos, brandys, borpárlatos, fás, hordós, citrusos, kandírozott gyümölcsös, mazsolás szivarfüstös zamataira nem lehet panasz, sőt nagy élvezetet jelent. A pörkölt mandula és mogyoró, szárított gyümölcsök, szárított narancshéj és a kakaó, karamell, csoki, kissé csípős fűszerek ebben a márka családtagban is jelen vannak. Lágy, bársonyos, fuvallat szerű....

Íze: Az Ararat Ani 7é brandy 0,7 40% pDD: Így felajzva az illataitól nosza, akkor vágjunk bele: Az első korty meglepő harmóniát és kiegyensúlyozottságot, selymességet mutat. Első íz természetesen az édeskés-száraz konyak és brandy illetve a hordósság érzése. A mazsolás, füstös, pörkölt, tósztos, pörkölt mandulás és mogyorós, pirított tökmagolajos, kakaós, csokis, szárított gyümölcsös, citrusos, karamellás, pirított kókuszos ízek nagy-nagy megelégedésünkre szolgálnak. Csúszik de nagyon ez az ital! Dícséret az alkotónak! Hihetetlenül simogató, selymes, itatja önmagát!


Lecsengés: Hosszú, édes-száraz, hordós, pörkölt mandula, tölgy, fahéj érezhető.

Szín: Sötét arany, barnás

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – konyakos poharat használva szobahőmérsékleten, és ha kedved van, akkor jéggel is.

Élvezd a csodás ízeket, nem mindig csak a francia brandy a legjobb.....! Eggs!

Érdekesség a gyártó honlapjáról:

"In the character of ARARAT "Ani" one can feel the refinement of a female name and the power of the great city of Ani, the history of which goes back to the depths of centuries of the homeland of Armenian brandy. We have carefully selected brandy distillates to create a 7-year-old ARARAT "Ani" blend for you."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!