Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Kremlin Award Classic vodka + 2 pohár 0,7 40% pDD

kremlin-award-classic-2-poharral.jpg
kremlin-award-classic-2-poharral.jpg
Cikkszám: Ig-01511
Felvéve: 2023-02-13
Módosítva: 2023-02-14
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 21 986 Ft / 1 l
Ár: 15 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15390 Ft 15390

Termékismertető

Kremlin Award Classic vodka + 2 pohár 0,7 40% pDD

Származási hely: Oroszország
Lepárló: Kristály Lepárló
Ital típus: Tiszta vodka, hatszoros lepárlás
Alapanyag: Gabona


Érdekesség: 1430.-ban a Chudov Apátságban, Moszkvában történt az a jeles esemény, amely történelmi lett a vodka család szempontjából. Isidore szerzetes megtalált egy régen elfeledett receptet. Egy réz üstben a leirat alapján elkészített egy folyadékot, egy jó italt, majd rengeteget kísérletezett, fejlesztett és végül eljutott a tökéletesig. A végeredmény az lett, hogy a cári család is felfigyelt a csodás nedűre. Így alakult ki a Legend of Kremlin Vodka.

Illat: A Kremlin Award Classic vodka + 2 pohár 0,7 40% pDD megillatozásakor előkerülnek rögtön a gabona alapú vodkák finom, speciális, jellegzetes, friss illatai, természetes kigőzölgései. A ropogóssága és a citrusok jótékony aromái teszik már a gőzeit is élvezetessé. A hatszoros lepárlás tisztaságot, zamataiban szinte felfoghatatlanul érdekes, száraz, de mégis édeskés illatot eredményezett. Igen szép ital, ezért is induljunk el a kóstolás felé. 

Íz: A Kremlin Award Classic vodka + 2 pohár 0,7 40% pDD lágy, icipicit édeskés és még is csodásan száraz alap íze megragadó, remek. A tisztasága és az élénkítő frissessége közmondásos. Citrusok mint a citrom, a lime aromái sejlenek fel. Nagyon érdekes a nyírfa és a cédrusfa halvány zamata. Kissé a fahéj is mintha felsejlene. Az alkoholtartalma kellően erős, ez az ízekben pont elég, pont jó. Selymes, olajos, bársonyos itóka, remek koktél alapanyag. 

Lecsengés: Hosszú, finom, bársonyos.

Szín: Tiszta áttetsző

Így kóstold meg: Szép pohárban, kristálypohárban, magában, szoba hőmérsékleten, vagy hűtve, esetleg jéggel, vagy remek koktélokban.

Élvezd az életet! EGGS!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!