Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dictador 1991 Tokaji Cask Finish rum 0,7 43% pDD

dictador-1991-tokaji-cask.jpg
dictador-1991-tokaji-cask.jpg
Cikkszám: Ig-01348
Felvéve: 2022-01-20
Módosítva: 2022-01-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 69 843 Ft / 1 l
Ár: 48 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 48890 Ft 48890

Termékismertető

Dictador 1991 Tokaji Cask Finish rum 0,7 43% pDD

Ez a rum Kolumbiából származik, a Virgin cukornád mézből készítik 2 féle fermentálási és lepárlási módszerrel. Az egyik a réz kisüsti lepárlás, a másik a folyamatos oszlop-lepárlás. A kettő keveréke adja ki a közepesen testes remek rumot.

Az érlelése értelemszerűen 30 évig tart, és használt tölgyfa hordókban történik (sherry solera) + 7 hónapig tokaji aszús hordóban

Származás: Columbia
Alapanyag: Virgin cukornád méz
Típus: prémium rum
Év: 30 éve, rumos hordó, majd 7 hónapig tokaji aszus hordó

Szín: nagyon sötét borostyán,

Illat: A Dictador 1991 Tokaji Cask Finish rum 0,7 43% pDD: A megillatozása ennél a változatnál is egy igazi élmény, már itt elkápráztat ebben a szakaszban. Kipárolgásaira az agzotikus szuper komplexitás a jellemző, azaz rendkívüli illatokat érzünk. Gyümölcsös, cCsokis, kávés. melaszos, fahéjas, kakaós, tele finom fűszerekkel és szárított virágos aromákkal kecsegtet. A hordó zamata fantasztikus, mazsolás, kissé aszú lekváros, mogyorós, mandulás, piritott kókuszos, ananászos, kandírozott és szárított gyümölcsös. 

Íz: A Dictador 1991 Tokaji Cask Finish rum 0,7 43% pDD: Az illatai után azonnal meg kell kóstolni! Édeskés-száraz-fűszeres-hordós! Az első kortyaiban is érezhető a nagyon sok íz réteg, sűrű, olajos, szárított gyümölcsös, de benne van a karamell, csokoládé, kávé, fahéj, pörkölt mogyoró és mandula, hordó donga, fűszerek, kandírozott gyümölcsök egész kavalkádja érezhető ki belőle. Édeskésen bársonyos, selymes, aszús.

Lecsengése: nagyon hosszan tart, krémes, mazsolás, mézes, kakaós, csokoládés, vaníliás.

Így élvezd a poharadban: Kóstold meg tisztán, hűtve, jéggel és 18-20 fokon. Szerintem innen már nem vágysz ezt az íz-csodát megváltoztatni ízeket befolyásoló gyümölcslevekkel, de persze neked kell döntened….   

Fel-fel erre  NEM MINDENNAPI CSODÁRA, - POHARAT AZ AJKAKHOZ! Eggs!  

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!