Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Glenfiddich Grand Cru 23é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

glenfiddich-grand-cru-23-e.jpg
glenfiddich-grand-cru-23-e.jpg
Cikkszám: Ig-01320
Felvéve: 2021-11-30
Módosítva: 2021-12-06
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 173 486 Ft / 1 l
Ár: 121 440 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 121440 Ft 121440

Termékismertető

Glenfiddich Grand Cru 23é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

 

Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Glenfiddich Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa
Érlelés: 23 évet töltött fahordóban, amerikai és európai tölgyfa hordókban, majd 6 hónapot francia vörösboros cuveé hordóban fejezte be az érlelődést.

Érdekesség: a csodás csomagolás, érdemes rápillantani!

Illat: A Glenfiddich Grand Cru 23é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD. Mit is lehet mondani ennek az italnak a pohárba kitöltése után? Azt, hogy finom illatai vannak? Hát az úgy önmagában kevés, ha részletesen kívánjuk jellemezni! Tehát szépen sorban: Érett, selymesen és bársonyosan simogatja az orrot minden molekulája. Mi érezhető ki az aroma rétegek közül? A száraz-édeskés-enyhén hordós, narancshéj olajos, vaníliás, malátás, melaszos, égetett cukros, pörkölt fás, dongás, almás, körtés, barackos, gyömbéres, fahéjas, kakaós, csokis, mézes és mazsolás, kandírozott narancshéjas rétegek. Nagyon összetett, nagyon komplex,- akár 1 órát is lehet felette az élet szépségén "lamentálni"!  

Íz: A Glenfiddich Grand Cru 23é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD: Mit lehetne az ízei ellen kvázi felhozni, ami nem jó, ami nem vonzó?! Semmit, sőt! Az ízeiben a legelső korty már megérte a kóstoló személy érdeklődését és a pénzét,- mert oly nagy élményt adott. Száraz-édeskés-hordós-enyhén füstös csak! Malátás, melaszos, selymes és simogató, sűrű, olajos, telis tele zamatokkal. Vaníliás, karamellás, mogyorós, mandulás, diós, kesudiós, dongás, gyömbéres, narancsos, mazsolás, kókuszos, aszalt gyümölcsös, lágyan fűszerezett. Nem marad el a csokis, tósztkenyeres al íz réteg feltűnése sem. Kiemelkedő nedű!   

Lecsengés: Nagyon hosszú, vaníliás, csokis, gyümölcsös, szuper utóízekkel tűnik tova.

Szín: sötét sárgás, inkább borostyán-barna

Így kóstold meg: Tisztán, 18-21 fokon, hűtve majd jéggel,- természetesen whiskys kristálypohárban!

Köszöntsd Szeretteidet, Barátodat az elkövetkező ünneplésre okot adó eseményen! Eggs!

 

Érdekesség:

A skót Glenfiddich William Grant and Sons egyedi márkája, egyben a világ egyik legnépszerűbb maláta whiskyje. Több mint 9.000.000 litert kortyolgatnak el belőle a Földön évente.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!