Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Beluga Noble vodka 1,0 40% pDD

beluga-noble-1-l-pdd.jpg
beluga-noble-1-l-pdd.jpg
Cikkszám: Ig-01301
Felvéve: 2021-09-24
Módosítva: 2022-01-12
Egység: 1 lBruttó egységár: 18 930 Ft / 1 l
Ár: 18 930 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18930 Ft 18930

Termékismertető

Beluga Noble vodka 1,0 40% pDD

 

A Beluga Vodka technológia és érdekességek:

Teljesen hagyományos módszerrel dolgozik a gyártó, és Szibériai artézi vizet használ. Ez önmagában nem sokat mond, csak sejtet. Azonban az a tény, hogy 300 km-es körzetben nincs semmilyen ipari létesítmény.  

Így érhető el az a tisztaság, amit a Beluga tud, és ezért oly egyedi az íze. A palackot híres formatervező készítette Franciaországból. A címkén szereplő tokhal pedig jelképezi a természetes tisztaságot, valamint az exkluzivitást, lévén ennek a halnak az ikrája a világon a legdrágább ilyen jellegű csemege.

Mindez történik Oroszországban, a Mariinsk Distillery-ben ( 1900.-ban alapították )

Na és az alapanyag sem semmi – pestiesen szólva, – mert minden része természetes anyagból van, a legjobb minőségű búzát,rozst használják általában.

Jellemző a dugó szerinti eredetiség beazonosítás. Egy kis kalapácsot és ecsetet is kapunk az üvegekhez, hogy egyrészt praktikusan feltörhető legyen a viasz, másrészt a morzsalék az ecsettel könnyen eltávolítható.

Azt lehet mondani, hogy ez a vodka család az elegancia, a luxus, az exkluzivitás maga, és egy olyan ,,feeling,, ami semmihez sem mérhető !

A Beluga Noble vodka 1,0 40% pDD

A lepárlás után 3 szoros szűrés jön, majd 30 napos nyugalom. 2002.-ben dobták először a piacra. Igazi csodás vodka, nagyon szépséges bőrtokban. Barátoknak, kedves ismerősnek nagyon ,,ütős,, ajándék lehet !

Így kóstold meg: Csak jéggel, és ne osztogasd.......csak a neked kedves embereket kínáld meg ezzel a szépséggel!

Kedves egészségedre, szerveszz ma egy nagy Baráti poharazgatást! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!