Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dzama Nosy-Be Prestige rum 0,7 52%

dzama-nosy-be-.jpg
dzama-nosy-be-.jpg
Cikkszám: Ig-01253
Felvéve: 2021-04-08
Módosítva: 2021-06-10
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 32 700 Ft / 1 l
Ár: 22 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 22890 Ft 22890

Termékismertető

Dzama Nosy-Be Prestige rum 0,7 52%

Származási hely: Madagaszkár
Lepárló: Groupe Vidzar
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelési idő: 4 év
Érlelés módja: Tölgyfa hordóban érlelt

Illat: A Dzama Nosy-Be Prestige rum 0,7 52%: Kipárolgásaiban a vanília, az érlalt dohány, a parázsló tűz ereje tűnik ki (ezt maga az alkotó írja). Az illatának a megismerésekor a származási helye már eleve kíváncsivá teszi az embert. Jelen van természetesen az erősen melaszos édesség, - persze egyben száraz is - grapefruit, a karamell, a fahéj, az olajos magvak pörkölt változata, tószt, kakaó, csokoládé.  

Íz: A Dzama Nosy-Be Prestige rum 0,7 52%: A márka család egyik jeles képviselője nagyon finom érzéseket nyújt a megkóstolásakor. Benyovszky Móric kedvenc szigetén az egzotikus, forró éghajlaton első osztályú a cukornád minősége. Vaníliás, száraz-édes, pörkölt melaszos, égetett cukros, mazsolás, mézes, fadongás, de megjelenik a sült banán, pörkölt kókusz, a fahéj és a lekváros jelleg is. Érezhetően komplex, összetett aromákkal bír. Kakaós, csokis, fűszeres. 

Lecsengés: Közepesen hosszan, vaníliás, fűszeres, fahéjas, dongás.

Szín: Sötét sárgás-rézvörös.

Így élvezd a poharadban: Mindenképpen önmagában kóstold meg szobahőmérsékleten, vagy jéggel, és ne feledd a kóstoló pohár legyen egy szép kristály!

Tedd fel magadnak a kérdést: ismerek finom italokat Madagaszkárról, Benyovszky Móric által kedvelt szigetről? Hát épp itt az ideje! EGGS!

 

Érdekesség:

" Látogassunk el a szuper egzotikus Madagaszkárra, és tegyünk egy kis kitérőt a madagaszkári rumok világába !

Madagaszkár talán leghíresebb rum gyára a Groupe Vidzar, ahol a Dzama márkájú terméket állítják elő.

A minőségi követelméyeik alapköve a válogatott nemes alapanyag bevitele a rendszerbe, az adalékoktól, színezékektől való tartózkodás, állandó minőségellenőrzés. Ezen az éghajlaton, ilyen biológiai környezetben, melegben, - bizony nagyon magas minőségű alapanyagokra lehet szert tenni, amikor rum gyártásba fogunk.

Nagyon szép nemzetközi elismerések tucatjai bizonyítják a szakembereik rátermettségét a szép rumok megalkotására, pár éve bekerültek a világ 50 legjobb rum-családba."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!