Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Honey 0,7 35% fémDD

jack-daniels-honey-femdd.jpg
jack-daniels-honey-femdd.jpg
Cikkszám: Ig-01192
Felvéve: 2020-11-10
Módosítva: 2020-11-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 100 Ft / 1 l
Ár: 9 170 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9170 Ft 9170

Termékismertető

Jack Daniel's Honey 0,7 35% fémDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel's Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs + méz

Érlelés: Fahordóban.  

Illat: A Jack Daniel's Honey 0,7 35% fémDD: A kipárolgásaiban érezhető már rögtön a plusz aroma - azaz a méz! Utána érkeznek a klasszikusok, úgy, mint: a kétszeres aktívszenes szűrés, amely egyedülálló eljárás - tehát a tisztaság érzete, a letisztultság jelenléte. Édeskés, gabonás, virágos, akácvirágos aromákkal vegyülnek a tennessee whiskey jellegzetes illatai. Szuper egyensúly uralkodik az aromái között. A rozs és a malátás zamatok a hordóssággal nagyon jól passzolnak. Cseppet sem erőszakos, icipicit füstös, már a páráiban is selymes. 

Íz: A Jack Daniel's Honey 0,7 35% fémDD: Az ízeiben nyilván erőteljes a méz jelenléte,- majd örvendezhetünk az eredetileg kitalált és megalkotott aromáknak: alap jelleg nyilván az édeskés, melaszos, rozsos, gabonás, letisztult alkoholos whiskey aroma. Nagyon simulékony, bársonyos, hordós, karamellás, szárított virágos, akácos, virágos, szárított gyümölcsös,- egyszóval komplexitásában is remek ital. Érezhető benne az érlelés pont kellő hossza, mert az ízek nagyon jól összeértek.   

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, kiemelten mézes, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskeys pohárban.

Tiszteld meg az új változattal ma este a Családodat! Eggs!

 

Érdekesség:

A Jack Daniel's Gentleman Jack palackja nem rég megújult, hogy jobban tükrözze a benne rejlő whiskey karakterét.

A Gentleman Jack a világon az egyetlen whiskey, amit két alkalommal is aktívszenes szűréssel kezelnek.

Egyszer a lepárlást követően azonnal, majd az érlelési folyamat végén, a palackozás előtt újra átcsepegtetik az italt egy különleges aktívszenes szűrőn, amitől az ital kivételesen sima és lágy karaktert kap.

Az 1988 óta gyártott speciális Jack Daniels, az új formájú palacktól eltekintve, belső értékeit tekintve tökéletesen azonos az elmúlt több mint 20 évben gyártott termékkel.

Továbbra is kizárólag a legjobb minőségű gabona és a teljesen vasmentes forrásvíz felhasználásával készül ez a Tennessee whiskey rajongói által oly kedvelt ital.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!