Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dictador 2 Masters 1977 Royal Tokaji Cask rum 0,7 46,2% pDD

dictador-2-masters-royal-tokaji-1.jpg
dictador-2-masters-royal-tokaji-1.jpg
dictador-2-masters-royal-tokaji-2.jpg
Cikkszám: Ig-01177
Felvéve: 2020-10-20
Módosítva: 2020-10-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 374 571 Ft / 1 l
Ár: 262 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 262200 Ft 262200

Termékismertető

Dictador 2 Masters 1977 Royal Tokaji Cask rum 0,7 46,2% pDD


Származás: Columbia
Gyártó: Dictador Rum Distillery
Alapanyag: cukornádméz

Érlelés: 

1977.-től 42 évig, amerikai tölgyfa hordóban, na de! Aztán jött a 2 mester, - Hernan Parra és a Kovács Adorján Zoltán urak, akik a 6 puttonyos Royal Tokaji Zemplén hordójában először 7 hónapig, majd újabb 6 hónapig finomították a rumot. (további érdekességeket Lsd. legalul!)

Illat:
A Dictador 2 Masters 1977 Royal Tokaji Cask rum 0,7 46,2% pDD: Mit lehet egy rum kedvelőnek egy ilyen idős rum illatairól elmondani? Azt, hogy jó - legfeljebb a a szófukaroktól várható! Valójában egy olyan pára-felhő nyílik meg a kóstoló pohár felett, amit meg lehet próbálni leírni, de pontosan lehetetlen! Kiemelkedően sok, komplex, összetett, gazdag, parfümös aroma áramlik a teljesen "letaglózott" orrba. Édeskés-rumos, bódítóan száraz-aszalt-kandírozott gyümölcsös, mézes, mazsolás, lekváros, csokis, kakaós, pörkölt mogyorós, mandulás, pisztáciás, dzsemes, karamellás, kávés, kókuszos, sült banános, tósztkenyeres, dongás, fás, aszús, és így tovább és így tovább.......! Kiemelkedik a többedik korty után az ódon hordó és dongája, a fahéj, némi narancslekvár is.  

Íz: A Dictador 2 Masters 1977 Royal Tokaji Cask rum 0,7 46,2% pDD: Hát aki ilyen italt kóstolhat, az arra a napra és talán arra a hétre biztos, hogy szerzett egy nagy élményt! A 42 év és a 6 puttonyos tokaji aszús hordó, na és persze a gerjedelmünket előídéző illat felhő megtette a hatását! Édeskés, melaszlekváros, igazi mély rumos, tokajis, aszús, baracklekváros, narancslekváros, csokis, karamellás, kakaós, pörkölt kókuszos, mazsolás, mézes, pirított kenyérhéjas, pörkölt mogyorós, mandulás, diós, kesudiós, pisztáciás,- és mindezt csak nagyon apró kortyokban lehet kiélvezni (na de abból jöhet több is) A hordós és dongás jelleg oly dús, mély, hogy szinte a szarvasgomba íze is mintha valahogy belekerült volna. Olajos, simogató, lágy és selymes - igaz extra élvezet.    

Lecsengése: Nagyon hosszú, olajos, nagyon-nagyon gyümölcsös.

Szín: Sötét barna

Így élvezd a poharadban: próbáld ki tisztán hűtve, jéggel és 18 fokon. Utána ne keverj bele ebbe a csoda rumba semmit!

Találj ki valamit mára, hogy legyen okod ezzel az itallal ünnepelni!

 

Érdekesség:

Ez a rum Columbiából származik, a Virgin cukornád mézből készítik 2 féle fermentálási és lepárlási módszerrel. Az egyik a réz kisüsti lepárlás, a másik a folyamatos oszlop-lepárlás. A kettő keveréke adja ki a közepesen testes remek rumot.

Összesen 500 palack van ebből a nedűből, minden palack sorszámozott! Ráadásul a díszdobozban ott van a 2 Masters Certificate - azaz a két Mester igazolása is.


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!