Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dalmore Regalis Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD

dalmore-regalis.jpg
dalmore-regalis.jpg
Cikkszám: Ig-01162
Felvéve: 2020-09-16
Módosítva: 2020-09-18
Egység: 1 lBruttó egységár: 33 110 Ft / 1 l
Ár: 33 110 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 33110 Ft 33110

Termékismertető

Dalmore Regalis Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD

Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Dalmore Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa.

Érlelés: Minimum 12 éven át bourbon, majd öreg, Amoroso sherrys hordókban.(Gonzales Byass)

Érdekesség: A Mackenzie klán uralta vidék ez a whisky "bölcső" 1263.-tól. Az üvegeken lévő szarvasagancs a klánnak a királytól kapott jelképe és zászló képe. Ez az un. Royal Stag - Király szarvasbika.  

Illat: A Dalmore Regalis Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD illatai extra finomak. Ez a márkacsaládra teljesen jellemző kipárolgásokat jelent. Ő is elvarázsolja az érdeklődőt már a kitöltése utáni első pillanattól fogva. Az illataiban szintén ott van akiemelkedően sűrű aroma gazdagság, a zamatok széles spektruma, a mély és dús illat rétegek. Édeskés, gyümölcsös, malátás, hordós, kicsit narancsos, kakaó és csokoládé, meggy, sherry, pörkölt tölgyfa és vanília tűnik fel a leginkább az illat rétegek felhőjében - ugyan úgy, mint a többi nagyon érett Dalmoreban. Fűszeressége összetett, gyógynövényes, szárított virágos, nektáros jellege van a többedik illat-korty után. 

Íz: A Dalmore Regalis Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD: Nagy élmény ezt a palackot felnyitni, megillatozni és végül is megkóstolni,- mert az a lényeg. Az első kortyaiban az ízek gazdagsága letaglózó, meglepően széles spektrumban áradnak szét az aromák. Mondható az is, hogy a márkára oly jellemző jegyek kerülnek elő, úgy mint: A vaníliás, édeskés, malátás, sherrys, gyümölcsös, narancsos, kakaós, csokoládés, marcipános, pörkölt mandulás és mogyorós, diós, pörkölt fás, hordós elsődleges zamatok. Fűszerességében megjelenik a szegfűszeg fehérbors, fahéj és a kardamon is,- enyhén csípős, de csak a megfelelő mértékig. Selymes, komoly, letisztult, nagy íz élvezetet nyújt ez a palack is.

Lecsengés: Hosszú, vaníliás, sherrys, meggyes-cseresznyés, pörkölt mandulás, malátás, csokis.

Szín: Sötét-pirosas-barnás-narancsos.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Okozz örömöt a Rokonaidnak, Barátaidnak! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!