Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dzama Vanilla rumlikőr 0,7 40%

dzama-vanilla.jpg
dzama-vanilla.jpg
Cikkszám: Ig-01127
Felvéve: 2020-07-08
Módosítva: 2023-03-16
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 23 171 Ft / 1 l
Ár: 16 220 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16220 Ft 16220

Termékismertető

Dzama Vanilla rumlikőr 0,7 40%


Származási hely: Madagaszkár
Lepárló: Groupe Vidzar
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz + vanília
Érlelési idő: 6 év
Érlelés módja: Tölgyfa hahordóban érlelt

Illat: A Dzama Vanilla rumlikőr 0,7 40%: Az illatának a megismerésekor a származási helye már eleve kiváncsivá teszi az embert mint minden Dzama termék esetében! Megillatozásakor a jellemzője a 6 éves érlelés következménye, azaz a selymes, összetett, lágy illatok + a vanília ízesítés, eredeti madagaszkári vaníliával. Ezen az aromán túl hozza szokásos Dzama jegyeket, azaz melaszos édesség , a pörkölt zamat csokor kipárolgása. Megérezhető a pörkölt kókusz, pörkölt melaszos-cukros és fahéjas zamat. Kakaó és csokoládé, vattacukor, baracklekvár, mazsola, mangó finom illata száll fel még a pohárból.   

Íz: A Dzama Vanilla rumlikőr 0,7 40%: Ami rögtön lenyűgöző, az a rengeteg íz réteg benne - mint a Dzama rumokban ez oly jellemző! Az egzotikus forró éghajlatú szigeten igazi minőségi alapanyagokból indul el nemesedési útjára, és ez meg is található a kóstolási ízekben. Kiemelkedik legelőször is a vanília, és után a megszokott Dzama jegyek: Édes, pörkölt melaszos, cukros, mézes, fadongás, vaníliás, sült banán, pörkölt kókusz, némi kis fahéj és csipetnyi citrus fedezhető fel a szépen érlelt, selymes kortyaiban. A vége felé pörkölt mogyoró és mandula is elégedettséggel tölti el az ízekre vágyó ajkakat.  Nagyon selymes, nagyon összetett, kiváló élvezetet ad.

Lecsengés: Hosszú, vaníliás, kókuszos, komplex, édeskés, fűszeres, olajos, zamatos, aromás, pörkölt fadongás, mézes.

Szín: borostyán-barnás.

Így élvezd a poharadban: Mindenképpen önmagában kóstold meg szobahőmérsékleten, vagy jéggel, és ne feledd a kóstoló pohár legyen egy szép kristáy!

Tedd fel magadnak a kérdést: ismerek finom italokat Madagaszkárról? Ha igen azért, ha nem azért kóstold meg, finom! ha igen, akkor ezt is kóstold meg! Szervezz ma este egy egzotikus bulit! EGGS !

 

Érdekesség:

" Látogassunk el a szuper egzotikus Madagaszkárra, és tegyünk egy kis kitérőt a madagaszkári rumok világába !

Madagaszkár talán leghíresebb rum gyára a Groupe Vidzar, ahol a Dzama márkájú terméket állítják elő.

A minőségi követelméyeik alapköve a válogatott nemes alapanyag bevitele a rendszerbe, az adalékoktól, színezékektől való tartózkodás, állandó minőségellenőrzés. Ezen az éghajlaton, ilyen biológiai környezetben, melegben, - bizony nagyon magas minőségű alapanyagokra lehet szert tenni, amikor rum gyártásba fogunk.

Nagyon szép nemzetközi elismerések tucatjai bizonyítják a szakembereik rátermettségét a szép rumok megalkotására, pár éve bekerültek a világ 50 legjobb rum-családba."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!