Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Camus X.O. Elegance cognac 0,7 40% pDD

camus-x-o-elegance.jpg
camus-x-o-elegance.jpg
Cikkszám: Ig-01126
Felvéve: 2020-07-08
Módosítva: 2020-08-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 61 129 Ft / 1 l
Ár: 42 790 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 42790 Ft 42790

Termékismertető

Camus X.O. Elegance cognac 0,7 40% pDD

 

Származási hely:    Franciaország
Régió:    Cognac ( Blended )
Földrajzi eredetvédettség:  Van
Lepárló:    Camus Cognac Distillery
Alapanyag:    Szőlő
Érlelési idő:    15 év
Érlelési kategória:    XO.
Érlelés módja:    Fahordóban érlelt
Hordó típusa:    Tölgyfahordó

Illat: A Camus X.O. Elegance cognac 0,7 40% pDD: Kipárolgása dús, aromás, selymes, orrot elcsábító! Dongás, fás, mazsolás, aszalt gyümölcsös, kandírozott narancshéjas, kakaós, csokis, mogyorós, mandulás, vaníliás, - egyszerűen nagyszerű! Gyümölcsös és a virágos aromák remek harmóniája mutatkozik meg benne,- ami jellemző erre a konyak családra.

Íz: A Camus X.O. Elegance cognac 0,7 40% pDD: Az első korty megdöbbentő érettséget, letisztultságot mutat, selymes, bársonyos, simogató! Édes-száraz, dongás, hordós, mazsolás, lekváros, mézes, csokis, karamellás, telis tele van szárított és aszalt gyümölcsök összetett zamataival. Kifejezetten komoly ital, ezzel senki nem vallhat szégyent egy nagyobb eseményen sem!

Lecsengés: Hosszú, érett, dongás - remek!

Szín: Élénk aranysárga

Így kóstold meg: Önmagában, tisztán 18-20 fokon. Jéggel is lehet, és konyak alapú koktélokba, kávéhoz, kávéba is.


Érdekességek:

1863 óta 5 generáció vett részt a családi vállalkozásban, miszerint a fő cél az volt, hogy létrehozzák és állandóan fejlesszék a konyakjuk minőségét és végül is egy egyedi terméket alkossanak. Az ötödik legkisebb termőterülettel rendelkező cégként ( AOC cru – Borderies )

Abszolúte csodás aromájú, gyümölcsös konyakokat készítenek úgy, hogy mindig is a kiindulási bor minőségére óriási hangsúlyt fektettek. Ez az a megbonthatatlan kapcsolat a termőterület, tradíció, technológia és a szakértő szakember között, amire a Camus épül több száz éve. ( ők dobták piacra a világon elsőként a Camus Borderies XO Cognac-ot ), ezzel létrehozták a ibolya-vanília aromák kettősét úgy, hogy az a lehető legbársonyosabb és kiegyensúlyozottabb legyen.

A Camus Elegance konyak család egy nagyon bátor megjelenítése a Camus Living Tradition Cognacs elvnek ( A Camus konyak élő tradíciója napjainkban ), ami a legjobb blended konyakot kell, hogy eredményezze a jövőben is. Ez a folyamat mint gyártás és előállítás a Camus Ile de Ré Cognacs szigeten zajlik.

A termék:
A Camus X.O. Elegance cognac 0,7 40% pDD: Csodás ajándék lehet! 


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!